Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: soulja boy tell ’em Songtekst: migo

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: soulja boy tell ’em - migo ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van migo? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van soulja boy tell ’em! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van soulja boy tell ’em en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals migo .

Origineel

[Hook] Migo [3x] Shout out to my Migo [3x] Shout out to my Migo [3x] Shout out to my Migo [3x] [Verse 1] Shout to my migo who do what I tell him Pull up in that 'rari, and you know I kill him AP on my wrist, so you know I'm shitting Catch me in that 'rari, and I'm going 50 Smoking on that loud, keys to the city Dancing in the video, just like I'm Diddy Soulja Boy Tell 'Em, I'm the new 50 AK47 or I use the semi [Hook] Migo [2x] Shout out to my Migo [3x] Shout out to my [Verse 2] Call my migo Pablo, he pull up quick Catch me in that foreign, with that mop stick Hop up out that whip, with like 60 racks Niggas hating up on me cause I'm where it's at Shout out to my fucking migo Smoking dope like Beanie Sigel In a Rolls-Royce or the Regal I got bitches screaming ??? [Hook]

 

Vertaling

[Haak] Migo [3x] schreeuwt naar mijn Migo [3x] Shout out to my Migo [3x] Shout out to my Migo [3x] [Verse 1] Schreeuw naar mijn migo die doet wat ik hem zeg Trek op in die 'rari, en je weet dat ik hem vermoord AP on my wrist, so you know I'm shitting Vang me in die 'rari, en ik ga 50 Smoking on that loud, keys to the city Dancing in the video, just like I'm Diddy Soulja Boy Tell 'Em, I'm the new 50 AK47 or I use the semi [Hook] Migo [2x] Shout out to my Migo [3x] Shout out to my [Verse 2] Call my migo Pablo, he pull up quick Vang me in dat buitenland, met die mopstok Hop up out that whip, with like 60 racks Niggas hating up on me cause I'm where it's at Shout out to my fucking migo Roken dope als Beanie Sigel In een Rolls-Royce of de Regal I got bitches screaming ??? [Hook]