Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: soulja boy tell ’em Songtekst: skatin rink

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: soulja boy tell ’em - skatin rink ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van skatin rink? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van soulja boy tell ’em! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van soulja boy tell ’em en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals skatin rink .

Origineel

[Soulja Boy & A-Rab] Ay A-Rab Wassup, cuzo? Man we gotta hit da skatin' rink dis weekend dog Fareel! Boy it's goin' down boy! Ay which one we goin' to Soulja Boy? Man I don't even know [Hook: Soulja Boy] Dem girls on deck (meet me at da skatin' rink) We gotta jump fresh (meet me at da skatin' rink) Put on your new stunners (meet me at da skatin' rink) We 'bout to get these girls number (meet me at da skatin' rink) Meet me at da skatin' rink (Ay!) Da skatin' rink (Ay!) Da skatin' rink (Ay!) Da skatin' rink (Ay!) Meet me at da skatin' rink (Ay!) Da skatin' rink (Ay!) Da skatin' rink (Ay!) Da skatin' rink (Ay!) Meet me at da skatin' rink [Verse 1: Soulja Boy] I'm up at da skatin' rink, but I can't skate Wit a hundred-dollar bill dat I'm gon' break Yea, dey know it's Soulja Boy when dey look at my face And when dey look at my feet (I got, I got me some Bathin' Apes) Me and A-Rab gettin' crunk cuz they playin' our music All da girls walk up and all us start choosin' I hit da dance floor, yeen yall hear my shirt And we gon' do da dance (Oh!) To our beat [Hook: Soulja Boy] Dem girls on deck (meet me at da skatin' rink) We gotta jump fresh (meet me at da skatin' rink) Put on your new stunners (meet me at da skatin' rink) We 'bout to get these girls number (meet me at da skatin' rink) Meet me at da skatin' rink (Ay!) Da skatin' rink (Ay!) Da skatin' rink (Ay!) Da skatin' rink (Ay!) Meet me at da skatin' rink (Ay!) Da skatin' rink (Ay!) Da skatin' rink (Ay!) Da skatin' rink (Ay!) Meet me at da skatin' rink [Verse 2: A-Rab] Yall hata's gettin' crunk up in da skatin' rink tonight Mobin' wit my folks and macin' on dez girls, and startin' fights Poppin' colla's, swingin' dolla's, let a fool run up Man he betta be deep, or he gon' be outta luck Yall hatin' cuz dez girls can't leave me alone Rolla-Bladin', conversatin' wit my stunna shades on Cleaner den a bar a soap Fresher den some Bathin' Apes Let me take off da 1's and throw on a pair of skates [Hook: Soulja Boy] Dem girls on deck (meet me at da skatin' rink) We gotta jump fresh (meet me at da skatin' rink) Put on your new stunners (meet me at da skatin' rink) We 'bout to get these girls number (meet me at da skatin' rink) Meet me at da skatin' rink (Ay!) Da skatin' rink (Ay!) Da skatin' rink (Ay!) Da skatin' rink (Ay!) Meet me at da skatin' rink (Ay!) Da skatin' rink (Ay!) Da skatin' rink (Ay!) Da skatin' rink (Ay!) Meet me at da skatin' rink [Bridge] I'm at da skatin' rink, just bought my ticket Walk through the door, saw a couple fine [bitches] Soulja Boy gotta girl, A-Rab gotta cuz-n Took her to da crib now we finna be [fucked] I'm at da skatin' rink, just bought my ticket Walk through the door, saw a couple fine [bitches] Soulja Boy gotta girl, A-Rab gotta cuz-n Took her to da crib now we finna be [fucked] [Hook: Soulja Boy] Dem girls on deck (meet me at da skatin' rink) We gotta jump fresh (meet me at da skatin' rink) Put on your new stunners (meet me at da skatin' rink) We 'bout to get these girls number (meet me at da skatin' rink) Meet me at da skatin' rink (Ay!) Da skatin' rink (Ay!) Da skatin' rink (Ay!) Da skatin' rink (Ay!) Meet me at da skatin' rink (Ay!) Da skatin' rink (Ay!) Da skatin' rink (Ay!) Da skatin' rink (Ay!) Meet me at da skatin' rink

 

Vertaling

[Soulja Boy & A-Rab] Ay A-Rab Hoe gaat ie, cuzo? Man, we moeten naar de schaatsbaan dit weekend. Fareel! Jongen het gaat gebeuren jongen! Naar welke gaan we Soulja Boy? Man, ik weet het niet eens. [Hook: Soulja Boy] Dem girls on deck (meet me at da skatin' rink) We gotta jump fresh (meet me at da skatin' rink) Trek je nieuwe stunners aan (ontmoet me op de ijsbaan) We 'bout to get these girls number (ontmoet me op de skatin' ijsbaan) Ontmoet me op de ijsbaan (Ay!) De schaatsbaan. De schaatsbaan. De schaatsbaan. Ontmoet me op de ijsbaan (Ay!) De schaatsbaan. De schaatsbaan. De schaatsbaan. Ontmoet me op de ijsbaan [Verse 1: Soulja Boy] I'm up at da skatin' rink, but I can't skate With a hundred-dollar bill that I'm gonna break Ja, ze weten dat het Soulja Boy is als ze naar mijn gezicht kijken And when they look at my feet (I got, I got me some Bathin' Apes) Me and A-Rab gettin' crunk cuz they playin' our music All da girls walk up and all us start choosin' I hit da dance floor, yeen yall hear my shirt And we gon' do da dance (Oh!) To our beat [Hook: Soulja Boy] Dem girls on deck (meet me at da skatin' rink) We gotta jump fresh (meet me at da skatin' rink) Put on your new stunners (ontmoet me op de ijsbaan) We 'bout to get these girls number (ontmoet me op de skatin' ijsbaan) Ontmoet me op de ijsbaan (Ay!) Da skatin' rink (Ay!) Da skatin' rink (Ay!) Da skatin' rink (Ay!) Ontmoet me op de schaatsbaan. Da skatin' rink (Ay!) Da skatin' rink (Ay!) Da skatin' rink (Ay!) Ontmoet me op de schaatsbaan [Verse 2: A-Rab] Yall hata's gettin' crunk up in da skatin' rink tonight Mobin' with my folks and macin' on dez girls, and startin' fights Poppin' colla's, swingin' dolla's, let a fool run up Man hij moet diep zijn, of hij zal pech hebben Yall hatin' cuz dez girls can't leave me alone Rolla-Bladin', conversatin' with my stunna shades on Cleaner than a bar a soap Fresher den some Bathin' Apes Let me take off da 1's and throw on a pair of skates [Hook: Soulja Boy] Dem girls on deck (meet me at da skatin' rink) We gotta jump fresh (meet me at da skatin' rink) Put on your new stunners (meet me at da skatin' rink) We 'bout to get these girls number (ontmoet me op de skatin' ijsbaan) Meet me at da skatin' rink (Ay!) Da skatin' rink (Ay!) Da skatin' rink (Ay!) Da skatin' rink (Ay!) Meet me at da skatin' rink (Ay!) Da skatin' rink (Ay!) Da skatin' rink (Ay!) Da skatin' rink (Ay!) Meet me at da skatin' rink [Bridge] Ik ben op de ijsbaan, net mijn kaartje gekocht Walk through the door, saw a couple fine [bitches] Soulja Boy heeft meisje, A-Rab heeft cuz-n Took her to da crib now we finna be [fucked] I'm at da skatin' rink, just bought my ticket Walk through the door, saw a couple fine [bitches] Soulja Boy heeft een meisje, A-Rab heeft een neef Took her to da crib now we finna be [fucked] [Hook: Soulja Boy] Dem girls on deck (meet me at da skatin' rink) We gotta jump fresh (meet me at da skatin' rink) Put on your new stunners (meet me at da skatin' rink) We 'bout to get these girls number (ontmoet me op de skatin' ijsbaan) Meet me at da skatin' rink (Ay!) Da skatin' rink (Ay!) Da skatin' rink (Ay!) Da skatin' rink (Ay!) Meet me at da skatin' rink (Ay!) Da skatin' rink (Ay!) Da skatin' rink (Ay!) Da skatin' rink (Ay!) Meet me at da skatin' rink