Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: soulja boy tell ’em Songtekst: that nigga not me (hopsin diss)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: soulja boy tell ’em - that nigga not me (hopsin diss) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van that nigga not me (hopsin diss)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van soulja boy tell ’em! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van soulja boy tell ’em en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals that nigga not me (hopsin diss) .

Origineel

[Intro] Ay, yeah this the mother fuckin' CEO I'm the mother fuckin- I made this shit I’m the mother fucking founder I’m the mother fucking I’m the mother fucking CEO Turn up! I’m so fresh nigga You wanna have swag And checkin in Get money like.. Huh huh huh nigga, nigga, nigga [Verse 1: Soulja Boy] Man fuck that other nigga, ’cause that nigga on me I’ll be so swagged up flying to this fucking streets I got test on my own so you’re knowin what it be Well I get your real friend and get fuck with [?] I’ll be rhyme in my hood with the swag it go deep The niggas hatin on me but I don’t give a damn Put me Soulja Boy tell em I’ll be pulling all from yell Got me Soulja Boy tell em I’ll be whippin it from bell First of all my nigga boys havin I rip go so deep and we can get it crack I go niggas talk shit, man all them niggas fake I bet my name soldier boy but bitch have a little drink [Hook] Fuck that other nigga ’cause that nigga ain’t me [x3] Fuck that other nigga I’ll be off the streets Fuck that other nigga ’cause that nigga ain’t me [x3] Fuck that other nigga I’ll post it in the streets [Verse 2: Soulja Boy] Man I’m bad, man I’m riving, is that a problem I’ve been resolving Nigga so shit got me Kay and out it to this knockin I’ll be dray, I’ll be paid, I’ll be pulling up on blaze I’ll be fuckin all these hoes Yeah it’s the pre-boy game I’ll be flexin with my chain Charlie go with my arm and my God I’ma start Am I go that swan, I’ma sell so long ’cause I wake up with my swag and I’m so much money When is coming by the bag Stacks on stacks on stacks is hair Bitch you know what’s up With my niggas with me and we don’t give a fuck And I give my drinks other drinks and fuck the drink, hold the drink It must cause a drink my chain and I’m like a rainbow so [Hook] Fuck that other nigga ’cause that nigga ain’t me [x3] Fuck that other nigga I’ll be off the streets Fuck that other nigga ’cause that nigga ain’t me [x3] Fuck that other nigga I’ll post it in the streets [Verse 3/Outro: Soulja Boy] Omg, bitch no sell I’ll be riding with my [?] Fucking game in this bitch Dray you know we’re pulling triggers I’ll be tatted on my chest I’ll be tatted on my back So we got a fuckin Porsche Damn rack, damn rack Oh my God

 

Vertaling

[Intro] Ay, yeah dit is de mother fuckin' CEO I'm the mother fuckin- I made this shit I'm the mother fucking founder I'm the mother fucking I'm the mother fucking CEO Turn up! Ik ben zo fris nigga You wanna have swag En inchecken Get money like.. Huh huh huh nigga, nigga, nigga [Verse 1: Soulja Boy] Man fuck die andere nigga, 'cause that nigga on me I'll be so swagged up flying to this fucking streets I got test on my own so you're knowin what it be Nou krijg ik je echte vriend en neuk ik met [?] Ik zal rijmen in mijn buurt met de swag het gaat diep The niggas hatin on me but I don't give a damn Zet me Soulja Boy vertel ze dat ik alles uit yell zal trekken Geef me Soulja Boy vertel ze dat ik het van de klok zal slaan First of all my nigga boys havin I rip go so deep and we can get it crack I go niggas talk shit, man all them niggas fake I bet my name soldier boy but bitch have a little drink [Hook] Fuck die andere nigga 'cause that nigga ain't me [x3] Fuck die andere nigga ik zal van de straat zijn Fuck die andere nigga want die nigga is mij niet Fuck die andere nigga ik zal het op straat zetten [Verse 2: Soulja Boy] Man ik ben slecht, man ik ben riving, is dat een probleem dat ik heb opgelost Nigga so shit got me Kay and out it to this knockin I'll be dray, I'll be paid, I'll be pulling up on blaze I'll be fuckin all these hoes Yeah it's the pre-boy game I'll be flexin with my chain Charlie go with my arm and my God I'ma start Am I go that swan, I'ma sell so long 'cause I wake up with my swag and I'm so much money When is coming by the bag Stapels op stapels op stapels is haar Bitch you know what's up Met mijn niggas bij mij en we geven er geen fuck om And I give my drinks other drinks and fuck the drink, hold the drink Het moet een drankje mijn ketting en ik ben als een regenboog dus [Hook] Fuck die andere nigga 'cause that nigga ain't me [x3] Fuck die andere nigga ik zal van de straat zijn Fuck die andere nigga 'omdat die nigga mij niet is [x3] Fuck die andere neger ik zal het in de straten posten [Verse 3/Outro: Soulja Boy] Omg, bitch no sell I'll be riding with my [?] Fucking game in this bitch Dray je weet dat we trekkers overhalen I'll be tatted on my chest Ik zal op mijn rug getatoeëerd worden So we got a fuckin Porsche Verdomd rek, verdomd rek Oh mijn God