Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: soulja boy Songtekst: turn colors

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: soulja boy - turn colors ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van turn colors? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van soulja boy! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van soulja boy en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals turn colors .

Origineel

Every... on the way to the. The team that I. Diamonds in my. Like a million watch my turn colors. Like a million watch my turn colors. Like a million watch my turn colors. Like a million watch my turn colors. ..Everything, diamonds and my .. change. Deep inside majesty that b*tch boy I make it right. Fought nigga got me twisted, now you know I got it. Step inside the club .. with the money with me. Yeah nigga is so .., is so. ..... Fire flights swagging at me turn up to the ... Niggas ain't 'cause the sing ... Oh my god ..nigga ...2010. 2011 I'ma get it .. only f*cking streets tryin' to ... See me on the ... all you see is soulja boy, soulja boy, soulja boy. Soulja boy, soulja boy, yeah .. I told you boy. Back in the days when we didn't have shit,. Now the whole game changed and my ... Chorus:. Man, power, host, respect. Every ..on the way to the ... The team that I .... Diamonds in my .... Like a million watch my.. turn colors,. Like a million watch my ..turn colors,. Like a million watch my ..turn colors,. Like a million watch my.. turn colors.. Diamonds look like cube, b*tches ain't go stupid,. Balance at the .. oh my god is so moving. .. Inside of me ..out of ... Automatic gun, do the automatic gun got my truck going ... The nanny ..shawty I will put it on the mouth,. Gucci everything I don't never shout the ... You p*ssy nigga hate my all mother f*cking score. Talking down on my click, that's how you got the .... Little .. I pay me... then I've been in the club. Get the diamonds on my neck. He wanna make a play, that a mother f*cker ... ... Talking money ... my script .... Nigga know what I f*ck, we're getting money, everything,. If you try to talking money I'ma put it in your face. ... We can go ahead ... Chorus:. Man, power, host, respect. Every ..on the way to the ... The team that I .... Diamonds in my .... Like a million watch my.. turn colors,. Like a million watch my ..turn colors,. Like a million watch my ..turn colors,. Like a million watch my.. turn colors.

 

Vertaling

Elke... op weg naar de. Het team dat ik. Diamanten in mijn. Als een miljoen kijk mijn beurt kleuren. Als een miljoen watch my turn kleuren. Als een miljoen watch my turn kleuren. Like a million watch my turn colors. ..Alles, diamanten en mijn... veranderen. Diep van binnen majesteit die b*tch jongen ik maak het goed. Fought nigga got me twisted, now you know I got it. Stap in de club... met het geld bij me. Yeah nigga is zo.., is zo. ..... Fire flights swagging at me turn up to the ... Niggas ain't 'cause the sing ... Oh mijn god ..nigga ...2010. 2011 I'ma get it .. only f*cking streets tryin' to ... Zie me op de... alles wat je ziet is soulja boy, soulja boy, soulja boy. Soulja boy, soulja boy, ja... ik zei het je jongen. Vroeger, toen we nog niets hadden... Nu is het hele spel veranderd en mijn ... Refrein. Man, macht, gastheer, respect. Elke .. op weg naar de ... Het team dat ik .... Diamonds in my .... Like a million watch my.. turn colors,. Like a million watch my .. turn colors,. Like a million watch my .. turn colors,. Like a million watch my.. turn colors... Diamonds look like cube, b*tches ain't go stupid,. Balans op de... oh mijn god is zo ontroerend. Binnen in mij... buiten... Automatisch geweer, doe het automatische geweer, mijn truck gaat... De nanny ..shawty ik zal het op de mond leggen,,. Gucci alles wat ik niet schreeuw nooit de ... You p*ssy nigga hate my all mother f*cking score. Praat neer op mijn klik, dat is hoe je de .... kreeg Little ... Ik betaal me ... dan ben ik in de club geweest. Krijg de diamanten in mijn nek. Hij wil een spel maken, dat is een mother f*cker ... ... Praten over geld... mijn script .... Neger weet wat ik doe, we krijgen geld, alles. Als je probeert over geld te praten, sla ik het in je gezicht. ... We kunnen doorgaan... Refrein. Man, macht, gastheer, respect. Every ..on the way to the ... Het team dat ik .... Diamonds in my .... Like a million watch my.. turn colors,. Like a million watch my ..turn colors,. Like a million watch my ..turn colors,. Like a million watch my.. turn colors.