Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: soundgarden Songtekst: outshined

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: soundgarden - outshined ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van outshined? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van soundgarden! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van soundgarden en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals outshined .

Origineel

I got up feeling so down I got off being sold out I've kept the movie rolling But the story's getting old now, oh yeah I just looked in the mirror And things aren't looking so good I'm looking California and feeling Minnesota, oh yeah So now you know, who gets mystified So now you know, who gets mystified Show me the power child I'd like to say That I'm down on my knees today Yeah, it gives me butterflies, gives me away Till I'm up on my feet again Yeah I'm feeling Oh, I'm feeling outshined, outshined, outshined, outshined Oh yeah Yeah Someone let the dogs out They'll show where the truth is The grass is always greener Where the dogs are shitting, oh yeah I'm feeling that I'm sober Even though I'm drinking I can't get any lower Still I feel I'm sinking So now you know, who gets mystified So now you know, who gets mystified Show me the power child I'd like to say That I'm down on my knees today Yeah, it gives me butterflies gives me away Till I'm up on my feet again Oh I'm feeling Oh, I'm feeling outshined, outshined, outshined, outshined Oh yeah, hmm Outshined, oh oh Oh, so now you know, who gets mystified Show me the power child I'd like to say That I'm down on my knees today Yeah, it gives me butterflies gives me away Till I'm up on my feet again Oh I'm feeling Oh, I'm feeling Show me the power child I'd like to say That I'm down on my knees today Yeah, it gives me butterflies gives me away Till I'm up on my feet again Oh, I'm feeling Oh, I'm feeling Outshined, outshined, outshined, outshined

 

Vertaling

Ik stond op en voelde me zo down I got off being sold out I've kept the movie rolling But the story's getting old now, oh yeah Ik keek net in de spiegel And things aren't looking so good Ik kijk naar Californië en voel me Minnesota, oh ja Dus nu weet je het, wie er mysterieus wordt Dus nu weet je het, wie raakt er verbijsterd Toon me de kracht kind Ik zou graag willen zeggen Dat ik vandaag op mijn knieën zit Ja, het geeft me vlinders, geeft me weg Till I'm up on my feet again Yeah I'm feeling Oh, ik voel hetoutshined, outshined, outshined Oh yeah Yeah Iemand laat de honden uit Ze zullen laten zien waar de waarheid is Het gras is altijd groener Waar de honden schijten, oh ja I'm feeling that I'm sober Ook al drink ik I can't get any lower Still I feel I'm sinking Zo, nu weet je het, wie wordt er verbijsterd Dus nu weet je het, wie wordt er verbijsterd Toon me de kracht kind I'd like to say Dat ik vandaag op mijn knieën zit Yeah, it gives me butterflies gives me away Till I'm up on my feet again Oh I'm feeling Oh, ik voel me outshined, outshined, outshined Oh yeah, hmm Outshined, oh oh Oh, dus nu weet je het, wie wordt er gek Show me the power child I'd like to say That I'm down on my knees today Yeah, it gives me butterflies gives me away Till I'm up on my feet again Oh I'm feeling Oh, I'm feeling Show me the power child I'd like to say That I'm down on my knees today Yeah, it gives me butterflies gives me away Till I'm up on my feet again Oh, I'm feeling Oh, I'm feeling Outshined, outshined, outshined, outshined