Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: south city voices Songtekst: java jive

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: south city voices - java jive ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van java jive? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van south city voices! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van south city voices en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals java jive .

Origineel

I love coffee, I love tea I love the java jive and it loves me Coffee and tea and the java and me A cup, a cup, a cup, a cup, a cup (boy!) I love java, sweet and hot Whoops Mr. Moto, I'm a coffee pot Shoot me the pot and pour me a shot A cup, a cup, a cup, a cup, a cup Oh slip me a slug from the wonderful mug And Ill cut a rug just snug in a jug A sliced up onion and a raw one Draw one Waiter, waiter, percolator I love coffee, I love tea I love the java jive and it loves me Coffee and tea and the java and me A cup, a cup, a cup, a cup, a cup Boston bean (soy beans) Green bean (cabbage and greens) I'm not keen about a bean Unless it is a chili chili bean (boy!) I love java sweet and hot Whoops Mr. Moto I'm a coffee pot (yeah) Shoot me the pot and Ill pour me a shot A cup, a cup, a cup (yeah) Slip me a slug of the wonderful mug An Ill cut a rug just as snug in a jug Drop a nickel in the pot joe Takin it slow Waiter, waiter, percolator I love coffee, I love tea I love the java jive and it loves me Coffee and tea and the java and me A cup, a cup, a cup, a cup, boy!

 

Vertaling

Ik hou van koffie, ik hou van thee Ik hou van de java jive en het houdt van mij Koffie en thee en de java en ik Een kop, een kop, een kop, een kop, een kop (jongen!) Ik hou van java, zoet en heet Whoops Mr. Moto, ik ben een koffiepot Schiet me de pot en schenk me een shot in Een kop, een kop, een kop, een kop, een kop Oh geef me een slok uit de geweldige mok En ik zal een deken snijden in een kan Een gesneden ui en een rauwe Trek er een Ober, ober, percolator Ik hou van koffie, ik hou van thee I love the java jive and it loves me Koffie en thee en de java en ik Een kop, een kop, een kop, een kop, een kop Boston boon (sojabonen) Groene boon (kool en groenten) Ik hou niet van een boon Tenzij het een chili chili boon is (jongen!) Ik hou van java zoet en heet Whoops Mr. Moto ik ben een koffiepot (yeah) Schiet me de pot toe en ik schenk me een shot in Een kop, een kop, een kop (ja) Geef me een slok van de heerlijke mok En ik zal een tapijt snijden net zo knus in een kan Drop a nickel in the pot joe Takin it slow Ober, ober, percolator I love coffee, I love tea I love the java jive and it loves me Coffee and tea and the java and me Een kop, een kop, een kop, een kop, jongen!