Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: soviet soviet Songtekst: surf a palm

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: soviet soviet - surf a palm ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van surf a palm? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van soviet soviet! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van soviet soviet en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals surf a palm .

Origineel

Every time you learn to surf a palm Every morning live Every sun ray shines on your face Every morning is blue I bring you on my pillow You bring me on your pillow with a hand Sunday morning pray that all will be fine Every action will Side by side we grow and take care of you Oh, look at me I bring you on my pillow You bring me on your pillow with a hand To discover the simple beauties To discover all of you Any feeling that you want You try Any feeling that you wanted Inside out Do you feel what you want? You try Do you feel that you want it? Inside out

 

Vertaling

Elke keer dat je leert surfen op een palm Elke ochtend dat je leeft Elke zonnestraal schijnt op je gezicht Elke ochtend is blauw Ik breng je op mijn kussen Jij brengt me op je kussen met een hand Zondagmorgen bid dat alles goed komt Elke handeling zal Zij aan zij groeien we en zorgen we voor jou Oh, kijk naar mij Ik neem je mee op mijn kussen Jij brengt me op je kussen met een hand Om de simpele schoonheden te ontdekken Om alles van jou te ontdekken Elk gevoel dat je wilt Je probeert Elk gevoel dat je wilde Binnenste buiten Voel je wat je wilt? Je probeert het. Voel je dat je het wilt? Binnenste buiten.