Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: sparkle Songtekst: nothing can compare

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: sparkle - nothing can compare ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van nothing can compare? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van sparkle! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van sparkle en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals nothing can compare .

Origineel

- You are my life Place no one above Just one simple touch Nothing can compare Lovin' in the way you make me feel So proud to know your love is real Feels good to have you for myself All that I need and no one else Repeat 1 Just like the sun shines after rain Boy you put joy where there was pain You took me high when I was low There when I had no where to go Repeat 1 You got a hold of me Here's where you ought to be Boy you can run to me When ever you need I'm down with the way you wanna love me Repeat 1 until fade

 

Vertaling

- Jij bent mijn leven Plaats niemand boven Slechts een simpele aanraking Niets kan het evenaren Liefde op de manier waarop jij me laat voelen Zo trots om te weten dat je liefde echt is Het voelt goed om jou voor mezelf te hebben Alles wat ik nodig heb en niemand anders Herhaal 1 Just like the sun shines after rain Jongen je brengt vreugde waar er pijn was Je bracht me hoog toen ik laag was Daar toen ik nergens heen kon Herhaal 1 You got a hold of me Hier is waar je zou moeten zijn Jongen je kunt naar me toe rennen When ever you need I'm down with the way you wanna love me Herhaal 1 tot fade