Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: sparklehorse Songtekst: sick of goodbyes

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: sparklehorse - sick of goodbyes ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sick of goodbyes? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van sparklehorse! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van sparklehorse en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sick of goodbyes .

Origineel

If I could just keep my stupid mind together Then my thoughts would cross the land for you to see No one sees you on a vampire planet No one sees you like I do Seconds click in which I'm changed to dust Whithered roots of knots and hairy rust No one sees you on a vampire planet No one sees you like I do I'm so sick of goodbyes, goodbyes I'm so sick of goodbyes, goodbyes goodbyes The night comes crawling in on all fours Sucking up my dreams through the floor I'm so sick I'm so sick Of goodbyes I'm so sick of goodbyes, goodbyes I'm so sick of goodbyes, goodbyes I'm so sick, so sick, so sick of goodbyes, goodbyes So... I'm so sick

 

Vertaling

Als ik mijn stomme verstand maar bij elkaar kon houden Dan zouden mijn gedachten het land doorkruisen zodat jij ze kan zien Niemand ziet jou op een vampierplaneet Niemand ziet jou zoals ik dat doe Seconden klikken waarin ik in stof verander Witte wortels van knopen en harige roest Niemand ziet jou op een vampierplaneet Niemand ziet jou zoals ik dat doe Ik ben zo ziek van vaarwel, vaarwel Ik ben zo ziek van vaarwel, vaarwel vaarwel De nacht komt kruipend binnen op handen en voeten Mijn dromen opzuigend door de vloer Ik ben zo ziek Ik ben zo ziek Of goodbyes Ik ben zo ziek van vaarwel, vaarwel Ik ben zo ziek van vaarwel, vaarwel Ik ben zo ziek, zo ziek, zo ziek van vaarwel, vaarwel Dus... ik ben zo ziek