Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Spc Eco Songtekst: Under My Skin

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Spc Eco - Under My Skin ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Under My Skin? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Spc Eco! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter S van Spc Eco en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Under My Skin .

Origineel

I'm just trying for what's the point in it all Were you fighting your battles Are you on my side I'm done crying for moments I once adored Why is all this in pieces can't you let it lie [Chorus] Leave love alone Water under my skin We are a long way from home Water under [Verse 2] In every step and all your work you've made I knew you'd take it back all along Say the words I don't want to feel In every step and all your work you've made Leave it I can't bare sleeping alone [Chorus] Leave love alone Water under my skin Looked for a long time For me [Outro] I guess it's all a memory I lost a bet, a bet Here all I fear is dying Alone, alone

 

Vertaling

Ik probeer gewoon waar het om gaat Vecht je tegen je gevechten Staat u aan mijn kant? Ik ben klaar met huilen voor momenten die ik ooit aanbad Waarom is dit allemaal in stukken, kun je het niet laten liegen [Koor] Laat liefde alleen Water onder mijn huid We zijn ver van huis Water onder [Verse 2] Bij elke stap en al je werk dat je hebt gedaan Ik wist dat je het altijd zou terugnemen Zeg de woorden die ik niet wil voelen Bij elke stap en al je werk dat je hebt gedaan Laat het maar ik kan niet alleen slapen [Koor] Laat liefde alleen Water onder mijn huid Lang gezocht Voor mij [Outro] Ik denk dat het allemaal een herinnering is Ik verloor een weddenschap, een weddenschap Hier is alles waar ik bang voor ben stervende Alleen alleen