Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Special D Songtekst: Nothing I Won't Do

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Special D - Nothing I Won't Do ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Nothing I Won't Do? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Special D! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter S van Special D en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Nothing I Won't Do .

Origineel

There's nothing I won't do
Anything you want me to
I can't keep my hands of you
There's nothing I won't do
And so I don't know why
No matter how I try
I can't wave my dreams goodbye
There's nothing I won't do

 

Vertaling

Er bestaat niets wat ik niet zou doen
Alles wat jij wil
Ik kan mijn handen niet van je afhouden
Er is niets wat ik niet zou doen
En dus weet ik niet waarom
Het maakt niet uit of ik het probeer
Ik kan mijn dromen niet wegwuiven
Er is niets wat ik niet zou doen