Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: spice girls Songtekst: if you wanna have some fun

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: spice girls - if you wanna have some fun ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van if you wanna have some fun? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van spice girls! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van spice girls en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals if you wanna have some fun .

Origineel

At the party after the show. I see a face I want to get to know. Wink wink nudge nudge. Tell me do you like the rudest stuff. Show me how youre gonna make your move. Boy you know you got a lot to prove. Wink wink nudge nudge. Are you man enough?. You got the message you felt my stare. And now you're walking from over there. I ain't that easy I'll make it hard. For you. (Sugar). CHORUS. If you wanna have some fun. Track me down and get my number. You could be the one. If you wanna have some fun. Track me down and get my number. You could be the one. Now you're standing real close to me. I feel your heat you wanna get with me. Wink wink nudge nudge. Tell me do you like the rudest stuff. I love the feeling wanna make it right. Babe I'm gonna keep you up all night. Wink wink nudge nudge. Are you man enough?. Why don't you tell me how you unwind. And if you're open I'll blow your mind. I'll take you places you've never been. Before. (Do you wanna go?). CHORUS. If you wanna have some fun. Track me down and get my number. You could be the one. If you wanna have some fun. Track me down and get my number. You could be the one. If you wanna have some fun. Track me down and get my number. You could be the one. If you wanna have some fun. Track me down and get my number. You could be the one. Come and get some fun. 'Cos you know I'll give you some. Just you and me crazy. You know I'll be the one. Wink wink nudge nudge. Tell me do you like the rudest stuff. You're feeling me and dealing me. In every single way. It's a rug and dub stylee. You know we're gonna play. Wink wink nudge nudge. Are you man enough. Come on and tell me how you unwind. And if you're open I'll blow your mind. I'll take you places you've never been. Before. If you want to have some fun - something on your mind. If you want to have some fun - something on your mind. CHORUS. If you wanna have some fun. Track me down and get my number. You could be the one. If you wanna have some fun. Track me down and get my number. You could be the one

 

Vertaling

Op het feest na de show. Ik zie een gezicht dat ik wil leren kennen. Knipoog knipoog kneepje kneepje. Zeg me of je van de grofste dingen houdt. Laat me zien hoe je je move gaat maken. Jongen, je weet dat je veel te bewijzen hebt. Wink wink nudge nudge. Ben je mans genoeg? Je hebt de boodschap gekregen, je voelde mijn blik. En nu loop je van daar naar daar. Ik ben niet zo makkelijk ik zal het moeilijk maken. Voor jou. (Suiker). ALS JE PLEZIER WILT HEBBEN. Als je wat plezier wilt hebben. Spoor me op en vraag mijn nummer. Jij zou de ware kunnen zijn. Als je wat plezier wil hebben. Spoor me op en vraag mijn nummer. Jij zou de ware kunnen zijn. Nu sta je heel dicht bij me. Ik voel je warmte je wilt met mij. Wink wink nudge nudge. Vertel me hou je van de grofste dingen. Ik hou van het gevoel dat ik het goed wil maken. Babe ik ga je de hele nacht wakker houden. Wink wink nudge nudge. Ben je mans genoeg? Waarom vertel je me niet hoe jij je ontspant. En als je open bent, zal ik je versteld doen staan. Ik breng je naar plaatsen waar je nog nooit geweest bent. Eerder. (Wil je gaan?). ALS JE PLEZIER WILT HEBBEN. Als je wat plezier wilt hebben. Spoor me op en vraag mijn nummer. Jij zou de ware kunnen zijn. Als je wat plezier wil hebben. Spoor me op en vraag mijn nummer. Jij zou de ware kunnen zijn. Als je wat plezier wil hebben. Spoor me op en vraag mijn nummer. Jij zou de ware kunnen zijn. Als je wat plezier wil hebben. Spoor me op en vraag mijn nummer. Jij zou de ware kunnen zijn. Kom en maak wat plezier. Want je weet dat ik je wat zal geven. Alleen jij en ik gek. Je weet dat ik de ware zal zijn. Wink wink nudge nudge. Vertel me hou je van de grofste dingen. Je voelt me en gaat met me om. Op elke manier. It's a rug and dub stylee. Je weet dat we gaan spelen. Wink wink nudge nudge. Ben je mans genoeg. Kom op en vertel me hoe jij je ontspant. En als je open bent, zal ik je versteld doen staan. Ik breng je naar plaatsen waar je nog nooit geweest bent. Eerder. Als je wat plezier wilt hebben - iets aan je hoofd. Als je wat plezier wilt hebben - iets in je gedachten. CHORUS. Als je wat plezier wilt hebben. Spoor me op en vraag mijn nummer. Jij zou de ware kunnen zijn. Als je wat plezier wilt hebben. Spoor me op en vraag mijn nummer. You could be the one