Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: spiritualized Songtekst: cool waves

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: spiritualized - cool waves ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van cool waves? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van spiritualized! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van spiritualized en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals cool waves .

Origineel

[Verse 1] Baby, when you gotta sleep Lay your head down low Don't let the world lay heavy on your soul 'Cause when you gotta sleep, you gotta sleep [Chorus] Cool waves, wash over me Cool water, running free Lay your sweet hand on me 'Cause I love you Love you Love you [Verse 2] Baby, if you lose your love Don't take me by surprise Don't think you're crying But there's teardrops in your eyes If you gotta leave, you gotta leave [Chorus] Cool waves, wash over me Cool water, running free Lay your sweet hand on me 'Cause I love you Love you Love you [Verse 3] Babe, you know you gotta be And let your light shine through And don't let anybody tell you what to do 'Cause babe you gotta be, you gotta be [Chorus] Cool waves, wash over me Cool water, running free Lay your sweet hand on me 'Cause I love you Love you Love you [Outro] Cool waves, wash over me Cool water, running free Lay your sweet hand on me Lay your sweet hand on me Cool waves, wash over me Cool water, running free Lay your sweet hand on me Lay your sweet hand on me Cool waves, wash over me Cool water, running free Lay your sweet hand on me Lay your sweet hand on me Cool waves, wash over me Cool water, running free Lay your sweet hand on me Lay your sweet hand on me Cool waves, wash over me Cool water, running free Lay your sweet hand on me Lay your sweet hand on me Cool waves, wash over me...

 

Vertaling

[Verse 1] Baby, when you gotta sleep Lay your head down low Laat de wereld niet zwaar op je ziel rusten 'Cause when you gotta sleep, you gotta sleep [refrein] Koele golven, overspoelen mij Cool water, running free Leg je zoete hand op mij "Cause I love you Hou van je Hou van je [Verse 2] Baby, als je je liefde verliest Don't take me by surprise Denk niet dat je huilt But there's teardrops in your eyes If you gotta leave, you gotta leave [Chorus] Koele golven, overspoelen mij Cool water, running free Leg je zoete hand op mij 'Cause I love you Hou van je Hou van je [Verse 3] Babe, je weet dat je moet zijn And let your light shine through And don't let anybody tell you what to do 'Cause babe you gotta be, you gotta be [Chorus] Koele golven, overspoelen me Cool water, running free Leg je zoete hand op mij 'Cause I love you Hou van je Hou van je [Outro] Koele golven, overspoelen me Cool water, running free Leg je lieve hand op mij Leg je lieve hand op mij Cool waves, wash over me Cool water, running free Leg je lieve hand op mij Leg je lieve hand op mij Cool waves, wash over me Cool water, running free Leg je lieve hand op mij Leg je lieve hand op mij Cool waves, wash over me Cool water, running free Leg je lieve hand op mij Leg je lieve hand op mij Cool waves, wash over me Cool water, running free Leg je lieve hand op mij Lay your sweet hand on me Koele golven, overspoelen me...