Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: spiritualized Songtekst: lay it down slow

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: spiritualized - lay it down slow ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van lay it down slow? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van spiritualized! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van spiritualized en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals lay it down slow .

Origineel

If you got dreams in your heart Why don't you share them with me? And if dreams don't come true I'll make sure that you're nightmares Are through If you got pain in your heart Why don't you share it with me? And we'll just wait and see If it's half what it used to be And lay it down slow Lay it down free Lay it down easy But lay it on me If you've got love in your heart Why don't you keep it with mine? I can't promise a miracle But i'll always be trying And lay it down slow Lay it down free Lay it down easy But lay it on me Lay it down easy Lay it on me Lay it down easy But lay it on me

 

Vertaling

Als je dromen in je hart hebt Waarom deel je ze niet met mij? En als dromen niet uitkomen zal ik ervoor zorgen dat je nachtmerries doorkomen Als je pijn in je hart hebt Waarom deel je die niet met mij? En we wachten gewoon af Of het de helft is van wat het ooit was En leg het langzaam neer Lay it down free Leg het gemakkelijk neer But lay it on me If you've got love in your heart Waarom hou je het niet bij de mijne? Ik kan geen wonder beloven But I'll always be trying And lay it down slow Lay it down free Lay it down easy But lay it on me Lay it down easy Lay it on me Lay it down easy But lay it on me