Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: sponge Songtekst: my purity

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: sponge - my purity ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van my purity? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van sponge! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van sponge en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals my purity .

Origineel

If I was dirt That filled up your life If I was dirt So pure and so refined I'd be the dirt that Blackened all that shined [Chorus:] Which one would show a purity Which ane would show how curious This purity has been My purity, My purity My thoroughness, My purity If I was dirt That would make you lie Could I be the dirt In your irreverent smile Please pass the dirt I'll have some on mine [Chorus] Drag me down and plough me Under nothing stays the same Drag me down and plough me Under nothing will ever change? If I was the dirt you brought Through your doorstep And did that dirt Leave you Feeling molested How was that dirt that you've Ingested [Chorus]

 

Vertaling

Als ik vuil was Dat je leven vulde Als ik vuil was Zo puur en zo verfijnd Ik zou het vuil zijn dat Alles wat glansde zwart maakte [Refrein:] Welke zou een zuiverheid tonen Welke een zou laten zien hoe nieuwsgierig Deze zuiverheid is geweest Mijn zuiverheid, Mijn zuiverheid Mijn grondigheid, Mijn zuiverheid Als ik vuil was Dat zou je doen liegen Zou ik het vuil kunnen zijn In je oneerbiedige lach Geef alsjeblieft het vuil door Ik zal wat op de mijne hebben [refrein] Sleep me naar beneden en ploeg me Onder niets blijft hetzelfde Sleep me naar beneden en ploeg me Onder niets zal ooit veranderen? If I was the dirt you brought Door je drempel En liet dat vuil je achter je gemolesteerd voelen Hoe was dat vuil dat je Ingestopt [Chorus]