Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: squeeze Songtekst: his house her home

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: squeeze - his house her home ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van his house her home? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van squeeze! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van squeeze en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals his house her home .

Origineel

I think to myself when we kiss Your husband is watching From his portrait his eyes are looking down On the slipper and stocking Back against the bookcase Down upon the floor Empty the decanter Slur again for more His house, her home, our future in a lover's world Her son, her heart, her love for me, tomorrow's world I laugh at myself when your son Is watching cartoons In the morning he's looking up at me When we're in the bathroom Sees me kissing mother Doesn't blink an eye Asks a lot of questions Answers hard to find. I talk to myself when I'm drunk And she is still sober Words are so few and far between My arms reach to hold her Hungry for the love I rescued from the grave The past is just a portrait The future's ours to frame

 

Vertaling

Ik denk bij mezelf als we kussen Je man kijkt toe. Vanaf zijn portret kijken zijn ogen neer Op de pantoffel en de kous Terug tegen de boekenkast Neer op de vloer Leeg de karaf Smeekt weer om meer Zijn huis, haar huis, onze toekomst in de wereld van een minnaar Haar zoon, haar hart, haar liefde voor mij, de wereld van morgen Ik lach om mezelf als je zoon tekenfilms kijkt s Morgens kijkt hij naar me op Als we in de badkamer zijn Ziet hij me moeder kussen Hij knippert niet met zijn ogen Stelt een heleboel vragen Antwoorden zijn moeilijk te vinden. Ik praat tegen mezelf als ik dronken ben En zij is nog nuchter Woorden zijn zo schaars en ver weg Mijn armen reiken om haar vast te houden Hongerig naar de liefde die ik uit het graf redde Het verleden is slechts een portret De toekomst is aan ons om in te lijsten