Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: squire parsons Songtekst: he came to me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: squire parsons - he came to me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van he came to me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van squire parsons! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van squire parsons en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals he came to me .

Origineel

The gulf that separated me from Christ, my Lord, It was so vast the crossing I could never ford; From where I was to His domain, it seemed so far, I cried, "Dear Lord, I cannot come to where you are." He came to me, O, He came to me. When I could not come to where He was, He came to me. That's why He died on Calvary, When I could not come to where He was, He came to me. He came to me when I was bound in chains of sin, He came to me when I possessed no hope within, He picked me up and He drew me gently to His side, Where, today, in His sweet love I now abide. He came to me, O, He came to me. When I could not come to where He was, He came to me. That's why He died on Calvary, When I could not come to where He was, He came to me. Yes, He came to me, O, He came to me. When I could not come to where He was, He came to me. That's why He died on Calvary, When I could not come to where He was, He came to me. When I could not come to where He was, He came to me.

 

Vertaling

De kloof die mij scheidde van Christus, mijn Heer, Het was zo groot dat ik het nooit zou kunnen doorwaden; Van waar ik was naar Zijn domein, leek het zo ver, Ik riep: "Lieve Heer, ik kan niet komen tot waar U bent." Hij kwam naar mij, O, Hij kwam naar mij. Toen ik niet kon komen naar waar Hij was, kwam Hij naar mij. Daarom stierf Hij op Calvarië, Toen ik niet kon komen waar Hij was, kwam Hij naar mij. Hij kwam naar mij toen ik gebonden was in ketenen van zonde, Hij kwam naar mij toen ik geen hoop in mij had, Hij pakte me op en trok me zachtjes aan Zijn zijde, Waar ik nu, vandaag, in zijn zoete liefde verblijf. Hij kwam naar mij, O, Hij kwam naar mij. Toen ik niet kon komen naar waar Hij was, kwam Hij naar mij. Daarom stierf Hij op Calvarië, Toen ik niet kon komen waar Hij was, kwam Hij naar mij. Ja, Hij kwam naar mij. O, Hij kwam naar mij. Toen ik niet kon komen waar Hij was, kwam Hij naar mij. Daarom stierf Hij op Calvarië, Toen ik niet kon komen waar Hij was, kwam Hij naar mij. Toen ik niet kon komen waar Hij was, kwam Hij naar mij.