Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: sr 71 Songtekst: everything

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: sr 71 - everything ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van everything? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van sr 71! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van sr 71 en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals everything .

Origineel

Does it really matter what I want Does it really matter how I feel Aren't you gonna do what you want Why would you ask when you can steal You take everything that I am You take everything from me So this is what it feels like to be used So this is what it feels like to be lied to I don't think I could feel more let down I don't think I'll ever give a damn about you You take everything that I am You take everything from me You take everything that I have Just take everything from me You don't know what I'm capable of I won't let you limit me You don't care what I think If you cut me do I not bleed You take everything that I am You take everything from me You take everything that I have Just take everything from me

 

Vertaling

Maakt het echt uit wat ik wil Maakt het echt uit hoe ik me voel Ga je niet doen wat je wilt? Waarom zou je vragen als je kunt stelen Je neemt alles wat ik ben Je neemt alles van me af Dus zo voelt het om gebruikt te worden Dus zo voelt het om voorgelogen te worden Ik denk niet dat ik me meer in de steek gelaten kan voelen Ik denk niet dat ik ooit nog iets om je zal geven Je neemt me alles af wat ik ben Je neemt alles van me af Je neemt alles wat ik heb Neem gewoon alles van me af Je weet niet waartoe ik in staat ben Ik laat me niet door jou beperken Het kan je niet schelen wat ik denk Als je me snijdt, bloed ik dan niet Je neemt alles wat ik ben Je neemt alles van me af Je neemt alles wat ik heb Neem gewoon alles van me