Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: st. lawrence university sinners Songtekst: this love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: st. lawrence university sinners - this love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van this love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van st. lawrence university sinners! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van st. lawrence university sinners en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals this love .

Origineel

I was so high I did not recognize The fire burning in her eyes The chaos that controlled my mind Whispered goodbye and she got on a plane Never to return again But always in my heart This love har taken it's toll on me She said Goodbye too many times before And her heart is breaking in front of me I have no choice cause I won't say goodbye anymore I tried my best to feed her appetite Keep her coming every night So hard to keep her satisfied Kept playing love like it was just a game Pretending to feel the same The turn around and leave again This love har taken it's toll on me She said Goodbye too many times before And her heart is breaking in front of me I have no choice cause I won't say goodbye anymore Oh oh oh oh oh oh I'll fix these broken things Repair your broken wings And make sure everything's alright My pressure on your hips Sinking my fingertips Into every inch of you Cause I know that's what you want me to do This love har taken it's toll on me She said Goodbye too many times before And her heart is breaking in front of me I have no choice cause I won't say goodbye anymore This love har taken it's toll on me She said Goodbye too many times before And her heart is breaking in front of me I have no choice cause I won't say goodbye anymore

 

Vertaling

Ik was zo high dat ik niet herkende Het vuur dat in haar ogen brandde De chaos die mijn geest beheerste Fluisterde vaarwel en ze stapte op een vliegtuig Om nooit meer terug te keren Maar altijd in mijn hart Deze liefde heeft zijn tol geeist van mij Ze zei al te vaak vaarwel En haar hart breekt voor mijn ogen Ik heb geen keus want ik zeg geen vaarwel meer Ik heb mijn best gedaan om haar honger te stillen Om haar elke nacht te laten komen Zo moeilijk om haar tevreden te houden Ik bleef de liefde spelen alsof het maar een spel was Doen alsof ik hetzelfde voel Omkeren en weer weggaan Deze liefde eist zijn tol van mij Ze heeft al te vaak vaarwel gezegd En haar hart breekt voor mijn ogen Ik heb geen keus want ik zeg geen vaarwel meer Oh oh oh oh oh I'll fix these broken things Repair your broken wings And make sure everything's alright Mijn druk op je heupen Sinking my fingertips In elke centimeter van jou Want ik weet dat dat is wat je wilt dat ik doe Deze liefde heeft zijn tol geeist van mij Ze heeft al te vaak vaarwel gezegd En haar hart breekt voor mijn ogen Ik heb geen keus want ik zeg geen vaarwel meer Deze liefde heeft zijn tol geeist van mij Ze heeft al te vaak vaarwel gezegd En haar hart breekt voor mijn ogen Ik heb geen keus want ik zeg geen vaarwel meer