Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: st8 of grace Songtekst: even if

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: st8 of grace - even if ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van even if? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van st8 of grace! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van st8 of grace en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals even if .

Origineel

BECAUSE OF YOU I CAN'T LET YOU GO AND BECAUSE OF YOU I WANT YOU TO KNOW CHORUS IF I TRY CAN'T GET YOU OFF MY MIND EVEN IF I LIE YOU ARE THE REASON WHY EVEN IF I CRY CAUSE' YOU HELP ME THROUGH THE DAYS NEVER GONAA LET YOU WALK AWAY IT'S UP TO YOU YOU KNOW THAT I CAN'T READ YOUR MIND AND NOW IT'S UP TO YOU TO COME AND SHOW ME THIS TIME CHORUS IF I TRY CAN'T GET YOU OFF MY MIND EVEN IF I LIE YOU ARE THE REASON WHY EVEN IF I CRY CAUSE' YOU HELP ME THROUGH THE DAYS NEVER GONAA LET YOU WALK AWAY

 

Vertaling

OMDAT JIJ KAN IK JE NIET LATEN GAAN EN OMWILLE VAN JOU WIL IK DAT JE WEET CHORUS ALS IK HET PROBEER CAN'T GET YOU OFF MY MIND EVEN IF I LIE JIJ BENT DE REDEN WAAROM EVEN IF I CRY OMDAT' JIJ ME HELPT DOOR DE DAGEN HEEN NEVER GONAA LET YOU WEGLOPEN IT'S UP TO YOU JE WEET DAT IK DAT NIET KAN. JE GEDACHTEN KAN LEZEN EN NU IS HET AAN JOU OM TE KOMEN EN HET ME TE LATEN ZIEN. ME DEZE TIJD CHORUS ALS IK PROBEER CAN'T GET YOU OFF MY MIND EVEN IF I LIE YOU ARE THE REASON WHY EVEN IF I CRY OMDAT' JIJ ME HELPT DOOR DE DAGEN HEEN NEVER GONAA LET YOU WALK AWAY