Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: stacey earle Songtekst: next door down

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: stacey earle - next door down ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van next door down? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van stacey earle! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van stacey earle en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals next door down .

Origineel

Can't run can't hide From something down deep inside I feel it I've even seen it When I lay me down to sleep I dream it It wakes me up in the middle of the night Ain't enough so I turned on the light Said girl you gotta go From your heart said my soul [Chorus] Don't get down Take a look around You know you might try the next door down [Bridge] So I come and go I'm not the only one, and I know Right time right place Maybe even knowing someone who can show me all the ways But I gotta hand that one to ya Wouldn't get on my knees if I knew ya I've got lots of time to buy I use it up but use it wisely Told right from wrong Told to wait as long You can do what you are told From your heart said my soul [Chorus] Don't get down Take a look around Keep your feet on the ground Hey you gotta sound So you might try the next door down

 

Vertaling

Ik kan niet weglopen, ik kan me niet verstoppen Van iets diep van binnen Ik voel het, ik heb het zelfs gezien Als ik ga slapen droom ik het Het maakt me wakker in het midden van de nacht Het is niet genoeg dus ik deed het licht aan Said girl you gotta go Vanuit je hart zei mijn ziel [Chorus] Don't get down Take a look around You know you might try the next door down [Brug] Dus ik kom en ga Ik ben niet de enige, en ik weet Juiste tijd, juiste plaats Misschien ken ik zelfs iemand die me alle wegen kan wijzen But I gotta hand that one to ya Wouldn't get on my knees if I knew ya I've got plenty of time to buy I use it up but use it wisely Verteld goed van kwaad Verteld om zo lang te wachten Je kunt doen wat je gezegd wordt From your heart said my soul [Chorus] Don't get down Take a look around Hou je voeten op de grond Hey you gotta sound So you might try the next door down