Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: stage dolls Songtekst: still in love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: stage dolls - still in love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van still in love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van stage dolls! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van stage dolls en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals still in love .

Origineel

New York city, and I'm out with the boys, On forty second street makin' some noise Another weekend and my baby's away Temptations drivin' me insane Ain't makin' no promises I can't keep I've got a lady back home And she's waitin' there for me I'm in love, still in love Oh-oh-oh I'm in love, still in love Oh-oh-oh Ain't makin' claims about being a saint Human nature just tells me I ain't The thought of you'll make a blind man see Hey little girl, look what you're doin' to me Doin' to me Ain't makin' no promises I can't keep 'cause I've got a lady back home And she's waiting there for me I'm in love, still in love Oh-oh-oh I'm in love, still in love Oh-oh-oh In love, still in love Oh-oh-oh Ain't makin' no promises I can't keep I've got a lady back home Waitin' there for me, Ah I'm in love, still in love Oh-oh-oh I'm in love, still in love Oh-oh-oh

 

Vertaling

New York city, en ik ben uit met de jongens, On forty second street makin' some noise Another weekend and my baby's away Temptations drivin' me insane Ain't makein' no promises I can't keep I've got a lady back home And she's waitingin' there for me Ik ben verliefd, nog steeds verliefd Oh-oh-oh Ik ben verliefd, nog steeds verliefd Oh-oh-oh Ik beweer niet dat ik een heilige ben De menselijke natuur zegt me dat ik dat niet ben De gedachte aan jou laat een blinde man zien Hey kleine meid, kijk wat je me aandoet Doe met mij Ik maak geen beloftes die ik niet kan nakomen 'cause I've got a lady back home And she's waiting there for me Ik ben verliefd, nog steeds verliefd Oh-oh-oh Ik ben verliefd, nog steeds verliefd Oh-oh-oh Verliefd, nog steeds verliefd Oh-oh-oh Ik maak geen beloftes die ik niet kan houden I've got a lady back home Waitin' there for me, Ah I'm in love, still in love Oh-oh-oh I'm in love, still in love Oh-oh-oh