Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: staind Songtekst: can't believe

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: staind - can't believe ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van can't believe? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van staind! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van staind en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals can't believe .

Origineel

Respect, Respect what is found. Respect should abound. Respect everything that you leave. I can't believe. Can't believe. And I, I can't believe. I can't believe all the travesty. Surrounding me, I, I want to flee. I want to flee from everything. In front of me I. Can't believe. Never again, trusted in you. Fuck everything that you think I should be. I stand, never again, never again. Can't believe.

 

Vertaling

Respect. Respect wat gevonden wordt. Respect moet er zijn. Respecteer alles wat je achterlaat. Ik kan het niet geloven. Kan niet geloven. En ik, ik kan het niet geloven. Ik kan al die travestie niet geloven. Om me heen, ik, ik wil vluchten. Ik wil vluchten voor alles. Voor mij I. Kan niet geloven. Nooit meer, vertrouwen in jou. Fuck alles wat jij denkt dat ik moet zijn. Ik sta, nooit meer, nooit meer. Niet te geloven.