Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: staind Songtekst: fade live from mohegan sun

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: staind - fade live from mohegan sun ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van fade live from mohegan sun? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van staind! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van staind en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals fade live from mohegan sun .

Origineel

I try to breathe Memories overtaking me I try to face them but The thought is too Much to concieve I only know that I can change Everything else just stays the same So now I step out of the darkness That my life became 'cause I just needed Someone to talk to You were just too Busy with yourself You were never There for me to Express how I felt I just stuffed it down Now I'm older And I feel like I could let some of This anger fade But it seems the surface I am scratching Is the bed that I have made So where were you When all this I was going through You never took the time to ask me Just what you could do I only know that I can change Everything else just stays the same So now I step out of the darkness That my life became 'cause I just needed Someone to talk to You were just too Busy with yourself You were never There for me to Express how I felt I just stuffed it down Now I'm older And I feel like I could let some of This anger fade But it seems the surface I am scratching Is the bed that I have made But I never meant to fade..away I never meant to fade..away I just needed Someone to talk to You were just too Busy with yourself You were never There for me to Express how I felt I just stuffed it down Now I'm older And I feel like I could let some of This anger fade But it seems the surface I am scratching Is the bed that I have made I try to breathe..

 

Vertaling

Ik probeer te ademen Herinneringen halen me in Ik probeer ze onder ogen te komen maar De gedachte is te veel om te bevatten Ik weet alleen dat ik kan veranderen Al het andere blijft gewoon hetzelfde Dus nu stap ik uit de duisternis Dat mijn leven werd omdat ik gewoon iemand nodig had iemand nodig om mee te praten Je was gewoon te druk met jezelf Je was er nooit Er voor mij om uit te drukken hoe ik me voelde Ik stopte het gewoon weg Nu ben ik ouder En ik voel dat ik wat van Deze woede kan laten vervagen Maar het lijkt de oppervlakte dat ik aan het krabben ben het bed is dat ik heb gemaakt Dus waar was je Toen ik dit allemaal doormaakte Je nam nooit de tijd om me te vragen Wat je zou kunnen doen Ik weet alleen dat ik kan veranderen Al het andere blijft gewoon hetzelfde Dus nu stap ik uit de duisternis Dat mijn leven werd omdat ik gewoon iemand nodig had iemand nodig om mee te praten Je was gewoon te druk met jezelf Je was er nooit Er voor mij om uit te drukken hoe ik me voelde Ik stopte het gewoon weg Nu ben ik ouder En ik voel dat ik wat van Deze woede kan laten vervagen Maar het lijkt de oppervlakte dat ik aan het krabben ben het bed is dat ik heb gemaakt Maar het was nooit mijn bedoeling om te vervagen... Ik heb nooit willen vervagen... Ik had alleen... Iemand nodig om mee te praten. Je was gewoon te... druk met jezelf. Je was er nooit... Er voor mij om uit te drukken hoe ik me voelde Ik stopte het gewoon weg Nu ben ik ouder En ik voel dat ik wat van deze woede kan laten vervagen Maar het lijkt de oppervlakte dat ik aan het krabben ben het bed is dat ik heb gemaakt Ik probeer te ademen...