Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: staind Songtekst: schizophrenic conversations

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: staind - schizophrenic conversations ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van schizophrenic conversations? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van staind! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van staind en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals schizophrenic conversations .

Origineel

Are you afraid, afraid of the truth? There's a mirror staring back at you. The image is cracked but so is the view, yeah. The strength of a tree begin in the roots That are tender buried into you at least Now the storm can't blow me away. So crawl inside my head with me. I'll show you how it feels to be, to bleed like me. Should I be afraid of this face That I see this mirror staring back at me So gone are the days where I listen to you. And you say that I'm weak show me the proof Because I still exist in spite of you But I want to be with you everyday. Schizophrenic conversations that I'm always having with myself I hear these voices in my head are bleeding maybe I could use a little help I still have schizophrenic conversations where there's no one else around to hear. I long for solitude and peace within to bottle all the anger that I feel.

 

Vertaling

Ben je bang, bang voor de waarheid? Er is een spiegel die naar je terug staart. Het beeld is gebarsten, maar het uitzicht ook, ja. De kracht van een boom begint in de wortels Die zijn teder begraven in jou op zijn minst Nu kan de storm me niet wegblazen. Dus kruip in mijn hoofd met mij. Ik zal je laten zien hoe het voelt om te zijn, om te bloeden zoals ik. Moet ik bang zijn voor dit gezicht Dat ik deze spiegel naar me terug zie staren Dus weg zijn de dagen dat ik naar je luister. En jij zegt dat ik zwak ben, laat me het bewijs zien. Want ik besta nog steeds, ondanks jou Maar ik wil elke dag bij je zijn. Schizofrene gesprekken die ik altijd met mezelf heb Ik hoor deze stemmen in mijn hoofd bloeden misschien kan ik wel wat hulp gebruiken Ik heb nog steeds schizofrene gesprekken waar niemand anders in de buurt is om te horen. Ik verlang naar eenzaamheid en innerlijke rust om alle woede die ik voel op te kroppen.