Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: stan getz Songtekst: só danço samba

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: stan getz - só danço samba ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van só danço samba? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van stan getz! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van stan getz en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals só danço samba .

Origineel

Só danço samba Só danço samba, vai, vai, vai, vai, vai Só danço samba Só danço samba, vai Só danço samba Só danço samba, vai, vai, vai, vai, vai Só danço samba Só danço samba, vai Já dancei o twist até demais Mas não sei Me cansei Do calipso ao chá chá chá Só danço samba Só danço samba, vai, vai, vai, vai, vai Só danço samba Só danço samba, vai

 

Vertaling

Ik dans gewoon de samba Ik ben een samba danser, ga, ga, ga, ga Ik swing op de samba Gewoon samba dansen, ga Gewoon samba dansen Gewoon samba dansen, ga, ga, ga, ga Just dancin' samba Gewoon samba, ga Ik heb de twist te veel gedanst Maar ik weet het niet. Ik werd moe. Van calypso tot thee thee thee Ik dans alleen samba Ik dans gewoon samba, ga, ga, ga, ga Gewoon samba dansen Just samba dance samba go