Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: stan kenton Songtekst: get out of town

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: stan kenton - get out of town ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van get out of town? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van stan kenton! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van stan kenton en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals get out of town .

Origineel

Get out of town Before it's too late, my love Get out of town Be good to me, please Why wish me harm? Why not retire to a farm And be contented to charm The birds off the trees? Just disappear I care for you much too much And when you're near, close to me, dear We touch too much The thrill when we meet is so bittersweet That, darling, it's getting me down So, on your mark, get set Get out of town

 

Vertaling

Ga de stad uit Voor het te laat is, mijn liefste Verlaat de stad Wees goed voor me, alsjeblieft Waarom wens je me kwaad? Waarom trek je je niet terug op een boerderij En tevreden zijn met het charmeren de vogels van de bomen te houden? Verdwijn gewoon. Ik geef veel te veel om je En als je dichtbij bent, dicht bij mij, liefje Raken we elkaar te veel aan De sensatie als we elkaar ontmoeten is zo bitterzoet That, darling, it's getting me down Dus, op uw plaatsen, maak je klaar Ga de stad uit