Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: stan kenton Songtekst: it's only a paper moon

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: stan kenton - it's only a paper moon ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van it's only a paper moon? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van stan kenton! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van stan kenton en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals it's only a paper moon .

Origineel

Say, it's only a paper moon Sailing over a cardboard sea But it wouldn't be make-believe If you believed in me Yes, it's only a canvas sky Hanging over a muslin tree But it wouldn't be make-believe If you believed in me Without your love It's a honky tonk parade Without your love It's a melody played in a penny arcade It's a Barnum and Bailey world Just as phony as it can be But it wouldn't be make-believe If you believed in me Say, it's only a paper moon Sailing over a cardboard sea But it wouldn't be make-believe If you believed in me Yes, it's only a canvas sky Hanging over a muslin tree But it wouldn't be make-believe If you believed in me Without your love It's a honky-tonk parade Without your love It's a melody played in a penny arcade It's a Barnum and Bailey world Just as phony as it can be But it wouldn't be make-believe If you believed in me It's phony it's plain to see How happy I would be If you believed in me

 

Vertaling

Zeg, het is maar een papieren maan zeilend over een kartonnen zee Maar het zou geen fantasie zijn Als je in mij geloofde Ja, het is maar een canvas lucht Hangend boven een boom van neteldoek Maar het zou geen fantasie zijn Als je in mij geloofde Zonder jouw liefde Het is een honky tonk parade Zonder jouw liefde Het is een melodie gespeeld in een speelhal Het is een Barnum en Bailey wereld Net zo nep als het kan zijn But it would not be make-believe Als je in mij geloofde Zeg, het is maar een papieren maan Zeilend over een kartonnen zee Maar het zou niet nep zijn Als je in mij geloofde Ja, het is maar een canvas lucht Hangend boven een boom van neteldoek Maar het zou geen fantasie zijn Als je in mij geloofde Without your love Het is een honky-tonk parade Without your love Het is een melodie gespeeld in een speelhal Het is een Barnum en Bailey wereld Net zo nep als het kan zijn Maar het zou niet nep zijn If you believed in me Het is nep, het is duidelijk te zien Hoe gelukkig ik zou zijn If you believed in me