Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: stanley black Songtekst: if i love again

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: stanley black - if i love again ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van if i love again? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van stanley black! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van stanley black en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals if i love again .

Origineel

I often wonder why he came to me Brought such a flame to me And let it die And if another love should find my heart It will remind my heart of your goodbye With every new love you Will come back to me In others eyes, its you I see If I love again Though its someone new If I love again It'll still be you In someone else's firm embrace I'll close my eyes but see your face If I love again I'll find other charms But I'll make believe, you are in my arms And though my lips whisper "I love you" My heart will not be true I'll be loving Every time I love again

 

Vertaling

Ik vraag me vaak af waarom hij naar me toe kwam. Hij bracht zo'n vlam naar mij En het liet sterven En als een andere liefde mijn hart zou vinden Het zal mijn hart herinneren aan jouw afscheid Met elke nieuwe liefde naar me terugkomen In andere ogen, ben jij het die ik zie Als ik weer liefheb Al is het een nieuw iemand Als ik opnieuw liefheb Het zal nog steeds jij zijn In de stevige omhelzing van iemand anders Ik zal mijn ogen sluiten maar je gezicht zien Als ik weer van je hou zal ik andere charmes vinden Maar ik zal doen geloven, dat je in mijn armen bent En hoewel mijn lippen fluisteren "Ik hou van je" Mijn hart zal niet waar zijn Ik zal liefhebben Elke keer als ik weer liefheb