Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Starlings Songtekst: Little Submarine

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Starlings - Little Submarine ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Little Submarine? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Starlings! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter S van Starlings en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Little Submarine .

Origineel

Do you wanna come along? In my little submarine I thought love was never meant for me When you found me lost at sea I wanna go far away from here, Travel the world and disappear. Get a chance to start all over, Take a trip to paradise Is there a place in this world where i'm feeling free, open new doors, throw away the key, We could walk a little slower, we could start a better life Do you wanna come along? In my little submarine I thought love was never meant for me When you found me lost at sea it doesn't matter where we go, follow the ocean, see it glow Take your time to rediscover Take your time to find new light Do you wanna come along? In my little submarine I thought love was never meant for me When you found me lost at sea (acapella) Do you wanna come along? In my little submarine I thought love was never meant for me 'Till you found me lost at sea

 

Vertaling

Wil je meegaan? In mijn kleine onderzeeër Ik dacht dat liefde nooit voor mij bedoeld was Toen je me verdwaalde op zee Ik wil hier ver vandaan gaan, Reis de wereld rond en verdwijn. Krijg een kans om helemaal opnieuw te beginnen, maak een reis naar het paradijs Is er een plek in deze wereld waar ik me vrij voel, open nieuwe deuren, gooi de sleutel weg, We kunnen wat langzamer lopen, we zouden een beter leven kunnen beginnen Wil je meegaan? In mijn kleine onderzeeër Ik dacht dat liefde nooit voor mij bedoeld was Toen je me verdwaalde op zee het maakt niet uit waar we heen gaan, volg de oceaan, zie het gloeien Neem de tijd om opnieuw te ontdekken Neem de tijd om nieuw licht te vinden Wil je meegaan? In mijn kleine onderzeeër Ik dacht dat liefde nooit voor mij bedoeld was Toen je me verdwaalde op zee (acapella) Wil je meegaan? In mijn kleine onderzeeër Ik dacht dat liefde nooit voor mij bedoeld was 'Tot je me verdwaald op zee aantrof