Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: starsailor Songtekst: this time

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: starsailor - this time ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van this time? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van starsailor! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van starsailor en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals this time .

Origineel

In that moment I was frozen out Of a story that I knew all about Then I called her in the evening My depression started lifting I won't let it kill me This time I won't let it kill me This time Up to the surface came a feeling Left me useless Left me reeling I won't let it kill me This time I won't let it kill me This time When the beats run dry there's gonna be some blood When the beats run dry there's gonna be some blood When the beats run dry there's gonna be some blood When the beats run dry there's gonna be some blood When the beats run dry there's gonna be some blood When the beats run dry there's gonna be some blood When the beats run dry there's gonna be some blood I won't let it kill me This time I won't let it kill me This time

 

Vertaling

Op dat moment was ik bevroren Van een verhaal dat ik allemaal kende Toen belde ik haar 's avonds Mijn depressie begon op te lossen Ik laat het me niet doden Deze keer... Ik laat het me niet vermoorden Deze keer... Naar de oppervlakte kwam een gevoel Liet me nutteloos achter Het liet me wankelen Ik laat het me niet doden deze keer Ik laat het me niet doden deze keer Als de beats opdrogen zal er wat bloed vloeien Wanneer de beats opdrogen zal er wat bloed zijn Wanneer de beats opdrogen zal er wat bloed zijn Als de beats opdrogen komt er wat bloed Als de beats drooglopen zal er wat bloed zijn Als de beats drooglopen zal er wat bloed zijn Als de beats opdrogen komt er wat bloed I won't let it kill me deze keer I won't let it kill me Deze keer...