Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Stefflon Don Songtekst: 16 Shots

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Stefflon Don - 16 Shots ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van 16 Shots? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Stefflon Don! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter S van Stefflon Don en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals 16 Shots .

Origineel

16 schot, langer gaan we dan een ladder Dem nuh fi talk' bout de echte don dada Zet inna pot lichaam dem een broodje als Grabba Geen jongen kan mij of mijn moeder diss Ronde hier is niet veilig is, hoeft iedereen armor 16 schot, gaan we shotta elke bluddah Rah-ta, Rah-ta Ka-kah, ka-kah, ka-kah Rah-ka-ka-ka-ka-RAHH! [Verse 1] Yo kon niet gehinderd worden dan een * Kingston - EED (??) Diss mijn moeder dan is uw huid start bloeden Dus niet de moeite knoeien met mijn mama Met mijn mama, met mijn mama Baby, tink je slecht, zeggen ya badder dan ze Als hond a-go schors, lange tijd dem doh eten Rap op, knallen, maak je bewegen als buitenissig Ze zeggen dem een gangsta, maar zo is mama [Pre-Hook] Ze gon' zet de handen op een chick ze gon' put handen op haar ogen watchin' toen ik Comin' door de deur Wat ben ik doen, is ze niet voorbereid op [Hook] Geen gyal kan mij vertellen 'bout mijn moeder 16 schot, langer gaan we dan een ladder Dem nuh fi talk' bout de echte don dada Zet inna pot lichaam dem een broodje als Grabba Geen jongen kan mij of mijn moeder diss Ronde hier is niet veilig is, hoeft iedereen armor 16 schot, gaan we shotta elke bluddah Rah-ta, Rah-ta Ka-kah, ka-kah, ka-kah Rah-ka-ka-ka-ka-RAHH! [Verse 2] (Je kon niet meekrap zijn)? dan Bryant, Kobe Diss mijn moeder dan je lip zal niet spreken dus niet de moeite knoeien met mijn mama Met mijn mama, met mijn mama Jah echt dat je slecht, zeg je slechter dan me Als de dingen a-go start vanavond, u zal niet slapen Pop op, afgesneden, maak je eruit kruipen Dem zeggen dem een slechte gyal, maar gyal dem nuh worden [Pre-Hook] Ze gon 'zet de handen op een kuiken Ze gon' put handen op haar ogen watchin' toen ik Comin' door de deur Wat ben ik doen, is ze niet voorbereid op [Hook] Geen gyal kan mij vertellen 'bout mijn moeder 16 schot, gaan we langer dan een ladder Dem nuh fi talk' bout de echte don dada zet lichaam inna pot dem een broodje als Grabba Geen jongen kan mij of mijn moeder diss Round hier niet veilig is, hoeft iedereen armor 16 schot, gaan we shotta elke bluddah Rah-ta, Rah-ta Ka-kah, ka-kah, ka-kah Rah-ka-ka-ka-ka-RAHH! [Verse 3] Get 1 schot, als dem tink dem een man Get 2 schot, als dem gevoel dem een don Krijg 3 schot, als dem tek mi fi ediat Get 4 schot, dit een paar schot, weet dan dat Get 5 shot, fi iedereen wat denk dem harde Straight * boom boom * hoofd Tump, ya moet laten vallen Als u een schot in de Da-Da-Da-Don Bullets gon 'hit u waar u ook bent [Hook] Geen gyal kan mij vertellen' bout mijn moeder 16 schot gaan we langer dan een ladder Dem nuh fi talk 'bout de echte don dada Zet inna pot lichaam dem een broodje als Grabba Geen jongen kan mij of mijn moeder diss Round hier niet veilig is, hoeft iedereen armor 16 schot, gaan we shotta elke bluddah Rah-ta, ta-ta, ta-ta Ta-ta, ta-ta-ta Ta-ta-ta-ta-ta Geen gyal kan mij vertellen 'bout mijn moeder 16 schot, langer gaan we dan een ladder Dem nuh fi talk 'bout de echte don dada Zet inna pot lichaam dem een broodje als Grabba Geen jongen kan mij of mijn moeder diss Round hier niet veilig is, hoeft iedereen armor 16 schot, gaan we shotta elke bluddah Rah-ta, rah- ta Ka-kah, ka-kah, ka-kah Rah-ka-ka-ka-ka-RAHH!

 

Vertaling