Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Stephanie J Songtekst: Get Out And Stay Out

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Stephanie J - Get Out And Stay Out ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Get Out And Stay Out? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Stephanie J! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter S van Stephanie J en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Get Out And Stay Out .

Origineel

Well, It's funny how you waltzed in here, assuming I'd come back Well let me tell you something, you are way off track Can't you see I'm different, or are you still that blind No - you stand right there and take it, there's no love to hide behind Well, I am proud to tell you I'm really feeling good. I'm doing so much better than you ever thought I would. Got my own place, my own space, to think and dream and plan Took me this long to realize I do not need a man I used to need you, but then I finally learned I used to want you, now the table's turned I used to love you, now it's your time to squirm Cause I'm saying goodbye, and I won't wait for your return. So get out and stay out, I've finally had enough Don't kiss me on your way out, it wouldn't move me much You used me, abused me, you cheated and you lied So get out and stay out, I'm taking back my life I wonder what you'll do when I am not around Now that your new love has up and let you down You've always come crying to me throughout the years To mend another broken heart, to dry your selfish tears. So get out and stay out, I'm moving on at last Oh, I've been so foolish, but that was in the past. I never thought I'd be the one to say goodbye You get out and stay out, I'm taking back my life. Dreams and plans are in the making Success is out there for the taking Wish it was as simple as it sounds I have no choice I have to do it Face the future, walk into it Now that I'm unfettered and unbound Get out and stay out, I've finally had enough Don't kiss me on your way out, it wouldn't move me much You used me, abused me, you cheated and you lied So get out and stay out, I'm taking back my life My life

 

Vertaling

Wel, het is grappig hoe je hier binnenkwam, aannemende dat ik terug zou komen Nou, laat me je iets vertellen, je bent veel te weinig Zie je niet dat ik anders ben, of ben je nog steeds zo blind Nee - jij staat daar en neemt het, er is geen liefde om je achter te verschuilen Nou, ik ben er trots op om je te vertellen dat ik me echt goed voel. Ik doe zoveel beter dan je ooit dacht dat ik zou doen. Heb mijn eigen plek, mijn eigen ruimte, om na te denken, te dromen en te plannen Heeft zo lang geduurd om me te realiseren dat ik geen man nodig heb Ik had je vroeger nodig, maar toen leerde ik het eindelijk Ik wilde je altijd, nu is de tafel omgedraaid Ik hield altijd van je, nu is het jouw tijd om te kronkelen Omdat ik afscheid neem, en ik zal niet wachten op je terugkeer. Dus ga naar buiten en blijf weg, ik heb eindelijk genoeg Kus me niet op weg naar buiten, het zou me niet veel bewegen Je gebruikte me, mishandelde me, je speelde vals en je loog Dus ga naar buiten en blijf weg, ik neem mijn leven terug Ik vraag me af wat je zult doen als ik er niet ben Nu je nieuwe liefde opkomt en je teleurstelt Je bent door de jaren heen altijd naar me komen huilen Om nog een gebroken hart te herstellen, om je egoïstische tranen te drogen. Dus ga naar buiten en blijf weg, ik ga eindelijk verder Oh, ik ben zo dwaas geweest, maar dat was in het verleden. Ik had nooit gedacht dat ik degene was die afscheid moest nemen Je stapt uit en blijft buiten, ik neem mijn leven terug. Dromen en plannen zijn in de maak Succes is er voor het oprapen Wou dat het zo simpel was als het klinkt Ik heb geen keus, ik moet het doen Ga de toekomst tegemoet, loop erin Nu ben ik ongebonden en ongebonden Ga weg en blijf weg, ik heb eindelijk genoeg Kus me niet op weg naar buiten, het zou me niet veel bewegen Je gebruikte me, mishandelde me, je speelde vals en je loog Dus ga naar buiten en blijf weg, ik neem mijn leven terug Mijn leven