Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: steppenwolf Songtekst: fishin’ in the dark

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: steppenwolf - fishin’ in the dark ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van fishin’ in the dark? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van steppenwolf! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van steppenwolf en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals fishin’ in the dark .

Origineel

Words and Music by John Kay If my name, Lord, comes around no more I will surely miss it for a while or so Should my friends desert me I would try to make it on my own And if the stars forsake me I will surely find my way alone But don't you take what we've got Baby, please stay with me And if you go, leave my heart Baby, please set me free On my life I swear to you truly, darlin I never thought we'd drift apart If you know, please let me go, darlin' Don't leave me fishin' in the dark Now, if my hands stop movin' And my cash don't come If I lost my power I would sell my soul and start again And if my demon left me I would chase him down from where he came © 1974 Black Leather Music, Inc. (BMI)

 

Vertaling

Words and Music by John Kay Als mijn naam, Heer, niet meer rond komt Ik zal het zeker missen voor een tijdje of zo Mochten mijn vrienden me verlaten Ik zou proberen om het te maken op mijn eigen En als de sterren me in de steek laten zal ik zeker mijn weg alleen vinden Maar neem niet af wat we hebben Schatje, blijf alsjeblieft bij me En als je gaat, verlaat dan mijn hart Schatje, laat me alsjeblieft vrij Op mijn leven, ik zweer het je echt, schat Ik had nooit gedacht dat we uit elkaar zouden gaan Als je het weet, laat me dan alsjeblieft gaan, schat Laat me niet vissen in het donker Nu, als mijn handen stoppen met bewegen En mijn geld niet komt If I lost my power zou ik mijn ziel verkopen en opnieuw beginnen En als mijn demon me zou verlaten zou ik hem opjagen van waar hij kwam © 1974 Black Leather Music, Inc. (BMI)