Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: stereophonics Songtekst: home to me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: stereophonics - home to me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van home to me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van stereophonics! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van stereophonics en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals home to me .

Origineel

That's my home to me,. That's my home to me,. Please don't take it from me,. Please don't take it from me, from me.. Electric lights, blurs my stare,. I'm crawling for a space to breath,. Why should my home concern your needs?. Please don't take it from me, me,. A baby chair, a rocking horse,. A nervous wreck, a memory loss,. And sleeping pills, ease the pain,. I'm coming back,. I'm back again, again.. That's my home, that's my life to me,. Please don't take it away from me,. Please don't, take it from me..

 

Vertaling

Dat is mijn thuis voor mij... Dat is mijn thuis voor mij... Neem het alsjeblieft niet van me af. Neem het alsjeblieft niet van me af. Elektrisch licht, vertroebelt mijn blik... Ik kruip voor een ruimte om te ademen... Waarom zou mijn huis jouw behoeften moeten zijn? Neem het alsjeblieft niet van me af, van mij... Een kinderstoel, een hobbelpaard... Een nerveus wrak, geheugenverlies... En slaappillen, verzachten de pijn... Ik kom terug. Ik kom terug, opnieuw... Dat is mijn thuis, dat is mijn leven voor mij... Neem het alsjeblieft niet van me af. Alsjeblieft, neem het niet van me af.