Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: steve earle Songtekst: colorado girl

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: steve earle - colorado girl ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van colorado girl? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van steve earle! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van steve earle en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals colorado girl .

Origineel

[Chorus] I'm going out to Denver, see if I can find Oh, I'm going out to Denver, see if I can find That loving Colorado girl of mine [Verse] The promise in her smile shames the mountains tall[x2] She can bring the sun to shining, tell the rain to fall It's been a long time mama since I heard you call my name[x2] I got to see my Colorado girl again I be there tomorrow, mama don't you cry[x2] I got to kiss these lonesome Texas blues goodbye [Chorus]

 

Vertaling

[refrein] I'm going out to Denver, see if I can find Oh, ik ga naar Denver, kijken of ik kan vinden Dat liefhebbende Colorado meisje van mij [Verse] De belofte in haar glimlach beschaamt de bergen hoog [x2] Ze kan de zon laten schijnen, de regen laten vallen Het is lang geleden, mama, dat ik je mijn naam hoorde roepen. Ik moet mijn Colorado meisje weer zien. Ik ben er morgen, mama huil maar niet. I got to kiss these lonesome Texas blues goodbye [refrein]