Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: steve earle Songtekst: even when i’m blue

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: steve earle - even when i’m blue ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van even when i’m blue? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van steve earle! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van steve earle en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals even when i’m blue .

Origineel

[Verse 1] I've always heard that love is blind But I know that there's another kind Shines like a beacon in the night And holds up in the morning light [Chorus] Because in my dreams she travels with me when I run And in my dreams she takes my hand When I make my stand but morning always comes And I know it's too good to be true She loves me even when I'm blue [Verse 2] No one can say that I ain't tried I keep on searching far and wide Because I know she's out there somewhere now I'm gonna track her down somehow [Chorus][x2] [Outro] She loves me even when I'm blue

 

Vertaling

[Verse 1] Ik heb altijd gehoord dat liefde blind is But I know that there's another kind Shines like a beacon in the night En standhoudt in het ochtendlicht [Chorus] Want in mijn dromen reist ze met me mee als ik ren En in mijn dromen neemt ze mijn hand Wanneer ik mijn stand maak maar de ochtend komt altijd En ik weet dat het te mooi is om waar te zijn Ze houdt van me zelfs als ik blauw ben [Verse 2] No one can say that I ain't tried I keep on searching far and wide Because I know she's out there somewhere now Ik zal haar op een of andere manier vinden [Chorus][x2] [Outro] Ze houdt van me zelfs als ik blauw ben