Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: steve harley & cockney rebel Songtekst: big big deal

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: steve harley & cockney rebel - big big deal ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van big big deal? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van steve harley & cockney rebel! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van steve harley & cockney rebel en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals big big deal .

Origineel

I got trapped I was a foolish boy Oh, she’s so chic, my Helen of Troy She felt a stab at her heart She says they’re blocking her path But I heard a man start to laugh What is happening to me? Oh she’s a Wow! She got that old time feel With her long blonde hair she was a big, big deal I touched her mind … went insane I took the ‘v’ out of vain I’m being tortured again Oh what is happening to me? Well I lay shaking over that little cheat Oh, pour me, bring me an aperitif We talked of actors and men I leapt away from the men I got the horrors again What is happening to me?

 

Vertaling

Ik ben in de val gelopen, ik was een dwaze jongen Oh, ze is zo chic, mijn Helena van Troje Ze voelde een steek in haar hart Ze zegt dat ze haar weg versperren Maar ik hoorde een man beginnen te lachen Wat gebeurt er met mij? Oh ze is een Wow! Ze heeft dat gevoel van vroeger Met haar lange blonde haar was ze een big, big deal Ik raakte haar geest... werd gek I took the 'v' out of vain I'm being tortured again Oh wat gebeurt er met me? Nou ik lag te trillen over dat kleine bedriegertje Oh, schenk me in, breng me een aperitiefje We spraken over acteurs en mannen Ik sprong weg van de mannen Ik kreeg de verschrikkingen weer Wat gebeurt er met mij?