Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: steven tyler Songtekst: i make my own sunshine

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: steven tyler - i make my own sunshine ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i make my own sunshine? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van steven tyler! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van steven tyler en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i make my own sunshine .

Origineel

Everything is wonderful. Everything is great. Free as a bird singing. outside my window pane. Got a fresh new start. It's a brand new day. And I got lots of love to give away. It don't matter if it's raining. Nothing can phase me. I make my own sunshine. And if you think you can break me. Baby you're crazy. I make my own sunshine. Hey, let's make a rainbow. Look for the pot o' gold. I'll show you how to keep it nice and easy. Even if a cloud starts forming. on my lovely day. There's nothing, no nothing. that could stand in my way. It don't matter if it's raining. Nothing can phase me. I make my own sunshine. And if you think you can break me. Baby you're crazy. I make my own sunshine

 

Vertaling

Alles is prachtig. Alles is geweldig. Vrij als een vogel die zingt. buiten mijn vensterruit. Een frisse nieuwe start. Het is een gloednieuwe dag. En ik heb veel liefde om weg te geven. Het maakt niet uit of het regent. Niets kan mij stoppen. Ik maak mijn eigen zonneschijn. En als je denkt dat je me kan breken. Schatje, je bent gek. Ik maak mijn eigen zonneschijn. Hé, laten we een regenboog maken. Zoek naar de pot met goud. Ik zal je laten zien hoe je het mooi en makkelijk houdt. Zelfs als er zich een wolk vormt op mijn mooie dag. Er is niets, niets, dat mij in de weg kan staan. Het maakt niet uit of het regent. Niets kan mij storen. Ik maak mijn eigen zonneschijn. En als je denkt dat je me kan breken. Schatje, je bent gek. Ik maak mijn eigen zonneschijn