Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: steven tyler Songtekst: just feel better

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: steven tyler - just feel better ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van just feel better? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van steven tyler! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van steven tyler en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals just feel better .

Origineel

She said I feel stranded. And I can't tell anymore. If I'm coming or I'm going. It's not how I planned it. I've got a key to the door. But it just won't open. And I know, I know, I know. Part of me says let it go. That life happens for a reason. I don't, I don't, I don't. Because it never worked before. But this time, this time. I'm gonna try anything to just feel better. Tell me what to do. You know I can't see through the haze around me. And I do anything to just feel better. And I can't find my way. Girl I need a change. And I do anything to just feel better. Any little thing that just feel better. She said I need you to hold me. I'm a little far from the shore. And I'm afraid of sinking. You're the only one who knows me. And who doesn't ignore. That my soul is weeping. I know, I know, I know. Part of me says let it go. Everything must have a season. Round and round it goes. And every day's the one before. But this time, this time. I'm gonna try anything that just feels better. Tell me what to do. You know I can't see through the haze around me. And I do anything to just feel better. I can't find my way. God I need a change. And I'd do anything to just feel better. Any little thing that just feel better. I'm tired of holding on. To all the things I ought to leave behind, yeah. It's really getting old, and. I think I need a little help this time!. Yeah. I'm gonna try anything to just feel better. Tell me what to do. You know I can't see through the haze around me. And I do anything to just feel better. And I can't find my way. God I need a change. And I do anything to just feel better. Any little thing that just feel better

 

Vertaling

Ze zei dat ik me gestrand voel. En ik kan niet meer zeggen. Of ik kom of dat ik ga. Het is niet zoals ik het gepland had. Ik heb een sleutel van de deur. Maar hij gaat gewoon niet open. En ik weet het, ik weet het, ik weet het. Een deel van me zegt laat het gaan. Dat het leven gebeurt met een reden. Maar dat doe ik niet, ik doe het niet, ik doe het niet. Omdat het nooit eerder heeft gewerkt. Maar deze keer, deze keer. Ik ga alles proberen om me beter te voelen. Vertel me wat ik moet doen. Je weet dat ik niet door de waas om me heen kan kijken. En ik doe alles om me beter te voelen. En ik kan mijn weg niet vinden. Meisje, ik heb een verandering nodig. En ik doe alles om me beter te voelen. Elk klein ding om me beter te voelen. Ze zei dat ik wil dat je me vasthoudt. Ik ben een beetje ver van de kust. En ik ben bang om te zinken. Jij bent de enige die me kent. En die niet negeert. Dat mijn ziel huilt. Ik weet het, ik weet het, ik weet het. Een deel van me zegt laat het gaan. Alles moet een seizoen hebben. Rond en rond gaat het. En elke dag is de vorige. Maar deze keer, deze keer. Ik ga alles proberen dat beter voelt. Zeg me wat ik moet doen. Je weet dat ik niet door de waas om me heen kan kijken. En ik doe alles om me beter te voelen. Ik kan mijn weg niet vinden. God, ik heb een verandering nodig. En ik zou alles doen om me beter te voelen. Elk klein ding om me beter te voelen. Ik ben het zat om me vast te houden. Aan alle dingen die ik achter me zou moeten laten, ja. Het wordt echt oud, en. Ik denk dat ik deze keer een beetje hulp nodig heb. Ja. Ik ga alles proberen om me beter te voelen. Zeg me wat ik moet doen. Je weet dat ik niet door de waas om me heen kan kijken. En ik doe alles om me beter te voelen. En ik kan mijn weg niet vinden. God, ik heb een verandering nodig. En ik doe alles om me beter te voelen. Elk klein ding om me beter te voelen.