Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: stevens Songtekst: tudo ou nada

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: stevens - tudo ou nada ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van tudo ou nada? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van stevens! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van stevens en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals tudo ou nada .

Origineel

Quer dizer que não tem volta. O que é simples dura mais. Se sair não fecha a porta, porque eu to indo atrás. Quero só ver, deixa eu te ver. Que eu to correndo atrás. Quero só ver, deixa eu te ver. Não aceito não, eu ou com tudo ou nada ou vou. Eu quero mais de você só pra mim. To correndo atrás, o impossível vale mais. Deixa eu te fazer dizer que sim. Quero só ver, deixa eu te ver. Que eu to correndo atrás. Quero só ver, deixa eu te ver. (2x). . @karinasonaglio

 

Vertaling

Het betekent dat er geen weg terug is. Eenvoudige dingen gaan langer mee. Als je weggaat, doe dan de deur niet dicht, want ik kom achter je aan. Ik wil gewoon zien, laat me je zien. Ik ren achter je aan. Ik wil gewoon zien, laat me je zien. Ik accepteer geen nee, ik ben of met alles of met niets of ik ga. Ik wil meer van jou alleen voor mij. Ik loop achter, het onmogelijke is meer waard. Laat me je ja laten zeggen. Ik wil gewoon zien, laat me je zien. Ik ren achter je aan. Ik wil gewoon zien, laat me je zien. (2x). . @karinasonaglio