Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: stevie wonder Songtekst: come let me make your love come down

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: stevie wonder - come let me make your love come down ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van come let me make your love come down? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van stevie wonder! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van stevie wonder en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals come let me make your love come down .

Origineel

[Verse 1] There's a girl in my life about 4'10" She's the one who brings me morning joy And brings me joy when my day ends She says my life will never have no problems That her love cannot fix And she proves her worth true Every time she goes into her love bag of tricks [Chorus] She's got everything I want Everything I need And if she ain't got it She knows how to find the remedy And she tells me Come let me make your love come down [x7] [Verse 2] She says you'll never worry in your life As long as you come and let me Make your love come down I call her Miss Satisfaction Because she keeps me satisfied She gets my automatic smile When she whispers Steveland, I love you, I love you I love you Such a lovely world is my life Since that girl has come inside And everyday that I live I'm gonna do my best to keep her satisfied Our love will never have no problem That the both of us can't fix Because like glue to a stamp Like gum on a shoe She and I are going to stick [Chorus] She's got everything I want Everything I need And if she ain't got it She knows how to find the remedy And she tells me Come let me make your love come down [x7]

 

Vertaling

[Verse 1] There's a girl in my life about 4'10" She's the one who brings me morning joy And brings me joy when my day ends She says my life will never have no problems That her love cannot fix En ze bewijst haar waarde waar te zijn Every time she goes into her love bag of tricks [refrein] She's got everything I want Alles wat ik nodig heb And if she ain't got it She knows how to find the remedy And she tells me Come let me make your love come down [x7] [Verse 2] She says you'll never worry in your life As long as you come and let me Make your love come down Ik noem haar Miss Tevredenheid Omdat ze me tevreden houdt Ze krijgt mijn automatische glimlach Wanneer ze fluistert Steveland, ik hou van je, ik hou van je ik hou van je Zo'n mooie wereld is mijn leven Sinds dat meisje binnen is gekomen En elke dag dat ik leef Ik ga mijn best doen om haar tevreden te houden Onze liefde zal nooit een probleem kennen Dat wij beiden niet kunnen oplossen Want zoals lijm op een postzegel Zoals kauwgom op een schoen Zij en ik zullen blijven plakken [refrein] She's got everything I want Alles wat ik nodig heb And if she ain't got it She knows how to find the remedy And she tells me Come let me make your love come down [x7]