Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: stevie wonder Songtekst: rocket love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: stevie wonder - rocket love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van rocket love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van stevie wonder! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van stevie wonder en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals rocket love .

Origineel

[Bridge] Do Do Do, Do Do Do, Do Do Do, Do Do Do Do Do Do, Do Do Do, Do Do Do [Verse 1] I longed for you since I was born A woman sensitive and warm And that you were With pride and strength no one would test But yet have feminine finesse And so much more [Chorus] You took me riding in your rocket, gave me a star But at a half a mile from heaven you dropped me back Down to this cold, cold world Took me riding in your rocket, gave me a star But at a half a mile from heaven you dropped me back Down to this cold, cold world [Verse 2] A female Shakespeare of your time With looks to blow Picasso's mind You were the best Your body moved with grace and song Like symphonies by Bach or Brahms Nevertheless, oh oh [Chorus] You took me riding in your rocket, gave me a star But at a half a mile from heaven you dropped me back Down to this cold, cold world Took me riding in your rocket, gave me a star But at a half a mile from heaven you dropped me back Down to this cold, cold world [Bridge] Do Do Do, Do Do Do, Do Do Do, Do Do Do Do Do Do, Do Do Do, Do Do Do [Verse 3] The passion burning in your heart Would make hell's fire seem like a spark Where did it go Just why that you would overnight Turn love to stone as cold as ice I'll never know [Chorus] But you took me riding in your rocket, gave me a star But at a half a mile from heaven you dropped me back Down to this cold, cold world Baby, you took me riding in your rocket, gave me a star But at a half a mile from heaven you dropped me back Down to this cold, cold world (Cold, too cold) [Chorus] You took me riding in a rocket, gave me a star But at a half a mile from heaven you dropped my Black ass Down to this cold, cold world ...me riding in your rocket, gave me a star But at a half a mile from heaven you dropped me back Down into this cold, cold world (I would not do that to a dog, baby) [Chorus] You took me riding in your rocket, gave me a star But at a half a mile from heaven you dropped me back Down to this cold, cold world You took me riding in your rocket, gave me a star But at a half a mile from heaven you dropped me back Down to this cold, cold world (Rocket love)

 

Vertaling

[Bridge] Do Do Do, Do Do Do, Do Do Do, Do Do Do Do Do Do, Do Do Do, Do Do Do [Verse 1] Ik heb naar je verlangd sinds ik geboren ben Een vrouw gevoelig en warm En dat was je Met trots en kracht die niemand zou testen Maar toch met vrouwelijke finesse en nog zoveel meer [refrein] Je nam me mee in je raket, gaf me een ster Maar op een halve mijl van de hemel liet je me weer vallen Naar deze koude, koude wereld Nam me mee in je raket, gaf me een ster Maar op een halve mijl van de hemel liet je me weer vallen Neer in deze koude, koude wereld [Verse 2] Een vrouwelijke Shakespeare van jouw tijd Met looks om Picasso's geest te verbazen Je was de beste Je lichaam bewoog met gratie en zang Zoals symfonieën van Bach of Brahms Toch, oh oh [refrein] Je nam me mee in je raket, gaf me een ster Maar op een halve mijl van de hemel liet je me weer vallen Naar deze koude, koude wereld Nam me mee in je raket, gaf me een ster Maar op een halve mijl van de hemel liet je me weer vallen In deze koude, koude wereld [Bridge] Do Do Do, Do Do Do, Do Do Do, Do Do Do Do Do Do, Do Do Do, Do Do Do [Verse 3] The passion burning in your heart Would make hell's fire seem like a spark Where did it go Just why that you would overnight Liefde veranderen in steen zo koud als ijs Ik zal het nooit weten [refrein] Maar je nam me mee in je raket, gaf me een ster Maar op een halve mijl van de hemel liet je me weer vallen Naar deze koude, koude wereld Baby, you took me riding in your rocket, gave me a star Maar op een halve mijl van de hemel liet je me weer vallen Down to this cold, cold world (Cold, too cold) [refrein] You took me riding in a rocket, gave me a star Maar op een halve mijl van de hemel liet je mijn zwarte kont vallen Down to this cold, cold world ...me rijdend in je raket, gaf me een ster Maar op een halve mijl van de hemel liet je me weer vallen Beneden in deze koude, koude wereld (dat zou ik een hond niet aandoen, schatje) [refrein] Je nam me mee in je raket, gaf me een ster Maar op een halve mijl van de hemel liet je me weer vallen Down to this cold, cold world Je nam me mee in je raket, gaf me een ster Maar op een halve mijl van de hemel liet je me weer vallen Down to this cold, cold world (Rocket love)