Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Sting Songtekst: My Heart And I

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Sting - My Heart And I ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van My Heart And I? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Sting! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter S van Sting en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals My Heart And I .

Origineel

My heart and I have wandered aimlessly Beneath the weeping willow searching for the sun Time after time we've met each other in a dream And we have gazed upon the miracle of love My heart and I have heard the angels sing And we have found upon life's broken wing And now we know that love is Just another rainbow in the sky Mother comfort us in thee we trust Have mercy on my heart and I My heart and I will know no happiness As long as we see hate and bitterness And like a child we close our eyes Do not forsake us when we cry Mother comfort us in thee we trust Have mercy on my heart and I

 

Vertaling

Mijn hart en ik heb zinloos gewandeld Onder de huilende wilg die naar de zon zoekt Af en toe hebben we elkaar in een droom ontmoet En we hebben gekeken naar het wonder van de liefde Mijn hart en ik hebben de engelen gehoord En we hebben gevonden op het gebroken vleugel van het leven En nu weten we dat liefde is Nog een andere regenboog in de lucht Moeder troost ons in u, wij vertrouwen Wees genadig voor mijn hart en ik Mijn hart en ik zullen geen geluk kennen Zolang we haat en bitterheid zien En als een kind sluiten we onze ogen Verlaat ons niet als we huilen Moeder troost ons in u, wij vertrouwen Wees genadig voor mijn hart en ik