Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: stone sour Songtekst: mission statement

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: stone sour - mission statement ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van mission statement? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van stone sour! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van stone sour en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals mission statement .

Origineel

Just this once. I’ll go the front, I’ll let you all disagree. You won’t last, all you got is the past. An overnight shotgun that fucked u the dream. No excuse and no surprise. The real McCoy* as I look in your eyes. I don’t rate let them alienate. This American selfish everything!. We’re the breakdown, I will break ground. An original sin. Suddenly I’m on the right side. in the middle of nowhere again. I am with your hands, and I don’t mind,. ‘cuz I don’t understand. I am in your hands. I want you all to tell me who I am. Just tell me who I am. Just tell me who I. Just in case, it’s anarrogant fate. ‘Cuz I know you all wanna see. Here’s the test, you are tied to the past. No one fells like you screams like me. All the confusion and all the control. The real McCoy isn’t real anymore. And I’m amazed at the innocent taste. Of America’s selfish everything!. We’re the breakdown, I will break ground. An original sin. Suddenly I’m on the wrong side. in the middle of nowhere again. I am in your hands, and I don’t mind,. ‘cuz I don’t understand. I am with your hands, I want you all. to tell me who I am. Just tell me who I am. Somebody tell me. *solo*. I am in your hands and I don’t mind,. I don’t understand. I am in your hands, but I don’t mind, I don’t mind. I am in your hands, but I don’t mind,. ‘cuz I don’t understand. I am in your hands,. I want you all to tell me who I am. Just tell me who I am. Just tell me who I am. Just tell me who I am. Tell me who I am

 

Vertaling

Voor deze ene keer. Ik ga naar voren, ik laat jullie het oneens zijn. Je houdt het niet vol, alles wat je hebt is het verleden. Een nachtgeweer dat de droom verklootte. Geen excuus en geen verrassing. De echte McCoy* als ik in je ogen kijk. Ik laat me niet van hen vervreemden. Deze Amerikaanse egoïstische alles!. Wij zijn de pech, ik zal grond breken. Een erfzonde. Plotseling ben ik aan de goede kant. in the middle of nowhere opnieuw. Ik ben in uw handen, en ik vind het niet erg,. 'want ik begrijp het niet. Ik ben in jullie handen. Ik wil dat jullie me allemaal vertellen wie ik ben. Zeg me gewoon wie ik ben. Vertel me gewoon wie ik ben. Voor het geval dat, het is anarrogant lot. Want ik weet dat jullie het allemaal willen zien. Hier is de test, je bent gebonden aan het verleden. Niemand voelt zich zoals jij schreeuwt zoals ik. Al de verwarring en alle controle. De echte McCoy is niet meer echt. En ik ben verbaasd over de onschuldige smaak. Van Amerika's egoïstische alles! Wij zijn de pech, ik zal grond breken. Een erfzonde. Plotseling sta ik aan de verkeerde kant. in the middle of nowhere again. Ik ben in jouw handen, en ik vind het niet erg,. 'cuz I don't understand. Ik ben in jullie handen, ik wil dat jullie allemaal. mij vertellen wie ik ben. Zeg me gewoon wie ik ben. Laat iemand het me vertellen. *solo*. Ik ben in jullie handen en ik vind het niet erg,,. Ik begrijp het niet. Ik ben in uw handen, maar ik vind het niet erg, ik vind het niet erg. Ik ben in uw handen, maar ik vind het niet erg,. omdat ik het niet begrijp. Ik ben in jullie handen. Ik wil dat jullie me vertellen wie ik ben. Zeg me gewoon wie ik ben. Zeg me gewoon wie ik ben. Zeg me gewoon wie ik ben. Zeg me wie ik ben