Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: stray cats Songtekst: rock therapy

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: stray cats - rock therapy ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van rock therapy? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van stray cats! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van stray cats en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals rock therapy .

Origineel

Well, I don't need a doctor I don't need a pill. Anything you give me babe will only make me ill. I need rock therapy. I need rock therapy. I need rock therapy. Oh give it to me. Oh give it to me. Oh give it to me. Well I don't need vitamins. They don't stand a chance. Swinging with my baby doing a rock and roll dance. I need rock therapy. I need rock therapy. I need rock therapy. Oh give it to me. Oh give it to me. Oh give it to me. Well, I don't need a doctor I don't need a nurse. Anything you give me babe will only make me worse. I need rock therapy. I need rock therapy. I need rock therapy. Oh give it to me. Oh give it to me. Oh give it to me. Well, I don't need a doctor I don't need a pill. Anything you give me babe will only make me ill. I need rock therapy. I need rock therapy. I need rock therapy. Oh give it to me. Oh give it to me. Oh give it to me. Well rock rock rock therapy. rock rock rock therapy. rock rock rock therapy. rock rock rock therapy. rock rock rock therapy. rock

 

Vertaling

Nou, ik heb geen dokter nodig, ik heb geen pil nodig. Alles wat je me geeft babe zal me alleen maar ziek maken. Ik heb rock therapie nodig. Ik heb rock therapie nodig. Ik heb rock therapie nodig. Oh geef het aan mij. Oh geef het aan mij. Oh geef het aan mij. Nou, ik heb geen vitamines nodig. Die hebben geen schijn van kans. Schommelend met mijn baby doe ik een rock and roll dans. Ik heb rock therapie nodig. Ik heb rock therapie nodig. Ik heb rock therapie nodig. Oh geef het aan mij. Oh geef het aan mij. Oh geef het aan mij. Nou, ik heb geen dokter nodig, ik heb geen verpleegster nodig. Alles wat je me geeft schat zal me alleen maar slechter maken. Ik heb rock therapie nodig. Ik heb rock therapie nodig. Ik heb rock therapie nodig. Oh geef het aan mij. Oh geef het aan mij. Oh geef het aan mij. Nou, ik heb geen dokter nodig, ik heb geen pil nodig. Alles wat je me geeft babe zal me alleen maar ziek maken. Ik heb rock therapie nodig. Ik heb rock therapie nodig. Ik heb rock therapie nodig. Oh geef het aan mij. Oh geef het aan mij. Oh geef het aan mij. Nou rock rock rock therapie. rock rock rock therapie. rock rock rock therapie. rock rock rock therapie. rock rock rock therapie.