Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: stray cats Songtekst: (she's) sexy and seventeen

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: stray cats - (she's) sexy and seventeen ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van (she's) sexy and seventeen? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van stray cats! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van stray cats en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals (she's) sexy and seventeen .

Origineel

Hey , man , I don't feel like goin' to school no more. Me neither . They can't make you go . No you daddyo yeah !. I ain't goin' to school it starts too early for me. Well listen man I ain't goin' to school no more it starts much, much too. early for me. I don't care about readin' , writin', 'rithmetic or history. I'm gonna walk to the corner and meet my little Marie. I'm gonna walk to the corner and meet my little Marie. Well she's the only girl in this whole world who understands me. Well she's sexy and seventeen. My little rock-roll queen. Acts a little bit obscene. Gotta let off a little steam. Dig that sound shake it around you're mine , mine , mine. Johnny and Eddie and me and Jimmy and Jack. Are gonna do a little number on the teacher when she turns her back. We're gonna cut out of class , meet the girls by the railroad track. Well ev'ry Friday night there's a band that you gotta hear. Just a dollar ticket in and twenty-five cents a beer. They play rock and roll music like it hasn't been rocked for years. Well she's sexy and seventeen. My little rock-roll queen. Acts a little bit obscene. Gotta let off a little steam. Dig that sound shake it around you're mine , mine , mine. Well when I hear that rockin' beat. I can't sit still up , out of my seat. come on Babe lets jump 'round your feet. Can't learn nothin' in school they don't teach you on the street !. Wo-oh , wo-oh , baby I like your style. Wo-oh oh oh oh baby I like your style. You don't care what the other kids say , You go real wild. Well you're sexy and seventeen. My little rock-roll queen. Acts a little bit obscene. Gotta let off a little steam. Dig that sound and shake it around you're mine , mine , mine. Dig that sound and shake it around you're mine , mine , mine. Dig that sound and shake it around you're mine , mine , mine

 

Vertaling

Hey , man , ik heb geen zin meer om naar school te gaan . Ik ook niet . Ze kunnen je niet dwingen. Nee jij papa ! Ik ga niet naar school. Het begint te vroeg voor mij. Luister, ik ga niet meer naar school. Het begint veel te vroeg voor mij. Ik geef niets om lezen, schrijven, rekenen of geschiedenis. Ik loop naar de hoek en ontmoet mijn kleine Marie. Ik loop naar de hoek en ontmoet daar mijn kleine Marie. Ze is het enige meisje in de hele wereld dat me begrijpt. Ze is sexy en zeventien. Mijn kleine rock-roll koningin. Gedraagt zich een beetje obsceen. Moet een beetje stoom afblazen. Dig that sound shake it around you're mine , mine , mine. Johnny en Eddie en ik en Jimmy en Jack. We gaan een nummertje maken op de lerares als ze haar rug toekeert. We verlaten de klas en ontmoeten de meisjes bij het spoor. Wel, elke vrijdagavond is er een band die je moet horen. Slechts een dollar ticket en vijfentwintig cent een biertje. Ze spelen rock en roll muziek zoals het al jaren niet meer gespeeld is. Nou, ze is sexy en zeventien. Mijn kleine rock-roll koningin. Gedraagt zich een beetje obsceen. Moet een beetje stoom afblazen. Dig that sound shake it around you're mine , mine , mine. Well when I hear that rockin' beat. I can't sit still up , out of my seat. come on Babe lets jump 'round your feet. Je kan niets leren op school wat ze je niet leren op de straat. Wo-oh , wo-oh , baby I like your style. Wo-oh oh oh baby Ik hou van je stijl. Het kan je niet schelen wat de andere kinderen zeggen, je gaat echt wild. Nou je bent sexy en zeventien. Mijn kleine rock-roll koningin. Gedraagt zich een beetje obsceen. Je moet een beetje stoom afblazen. Dig that sound and shake it around you're mine , mine , mine. Dig that sound and shake it around you're mine , mine , mine. Dig that sound and shake it around you're mine , mine , mine