Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: sublime Songtekst: legalize it (dave aron mix)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: sublime - legalize it (dave aron mix) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van legalize it (dave aron mix)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van sublime! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van sublime en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals legalize it (dave aron mix) .

Origineel

Lou Makes Friends (Rarities Version) Pass me the lazerbeam Make me wipe off and licka them clean Pass me the lazerbeam Make me wipe off and licka them clean Bud Gaugh comes with his M-16 Snow come with the AK to the 47 Lovin' the lovin' the lovin' the lovin' the dj All over a town called LA I woke up in the morning I was at Ramy's pad I looked up and saw Bud going to town On a little fine henia that he met the night before He knew he was the man But he knew she was a whore Oh yeah, they comin', they comin', they comin', with a boss dj He took the money home and gave it to Sancho But that's the way the money goes Rise it up and let the talent flow Cause give it love time and they said give it away We went downtown to a town called LA It was half an hour drive about driving from Long Beach But still every time I'm feeling so out of reach So I went down to club Lingerie We took a big bus all the way to LA When we stepped out all the people said Ay we wanna drinka, drinka, drinka Said uppa get get up on the dance floor And lovin', lovin', make the music lovin' me Take all the love and make it walk over me When we got home end of the night i was sick 15 minutes later she was up up on the dick I said lord, lord, lord make the lovin' give away I don't have protection so I'll just make my mistake But blue balls always take all your love away You love and you love and you love but you one can't say And this is how it happened to me Went down to the clinic, positive HIV HIV was never no friend to me I love, I love, I leave, I leave it anyway But oh god please I'll protect after this Never want no music make me feel God blessed Said I Love, I love, I love, I love, I love I love, I love, I love, I love, I love One DJ causing trouble Take your love away from me

 

Vertaling

Lou Makes Friends (Rarities Versie) Geef me de lazerbeam Maak me afvegen en lik ze schoon Pass me the lazerbeam Make me wipe off and licka them clean Bud Gaugh komt met zijn M-16 Snow komt met de AK naar de 47 Lovin' the lovin' the lovin' the dj All over a town called LA I woke up in the morning I was at Ramy's pad Ik keek op en zag Bud naar de stad gaan Op een kleine fijne henia die hij de avond ervoor had ontmoet Hij wist dat hij de man was But he knew she was a whore Oh ja, ze komen, ze komen, ze komen, met een baas dj Hij nam het geld mee naar huis en gaf het aan Sancho But that's the way the money goes Rise it up and let the talent flow Cause give it love time and they said give it away We gingen de stad in naar een stad genaamd LA Het was een half uur rijden ongeveer vanaf Long Beach But still every time I'm feeling so out of reach Dus ging ik naar club Lingerie We namen een grote bus helemaal naar LA Toen we uitstapten zeiden al de mensen Ay we wanna drinka, drinka, drinka Said uppa get up on the dance floor En lovin', lovin', make the music lovin' me Take all the love and make it walk over me When we got home end of the night I was sick 15 minuten later stond ze op de pik I said lord, lord, lord make the lovin' give away Ik heb geen bescherming dus ik maak gewoon mijn fout Maar blauwe ballen nemen altijd al je liefde weg You love and you love and you love but you one can't say En dit is hoe het met mij gebeurde Ging naar de kliniek, positief HIV HIV was nooit een vriend van me I love, I love, I leave, I leave it anyway But oh god please I'll protect after this Never want no music make me feel God blessed Zei ik hou van, ik hou van, ik hou van, ik hou van Ik hou van, ik hou van, ik hou van, ik hou van Een DJ die problemen veroorzaakt Neem je liefde van me weg