Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: sublime Songtekst: roots of creation

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: sublime - roots of creation ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van roots of creation? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van sublime! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van sublime en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals roots of creation .

Origineel

One two three four! Pull up here honey, if ya got a pussy Shake your ass like your ready to sing Something muy high Something muy low When me ready limo then they follow me home like a Roots of creation I am living in a boring nation I pull up my hands and I look at my feet The reggae music make me sound so sweet Cause we play it morning, evening and all of the day It's the sweet kinda music makes me feel O.K The roots of creation I am living in a plastic nation I pull up my hands My hope is so wide Sometimes, sometimes I feel so high But all the time I feel irie I feel irie when i'm down with the scene Called roots of creation I am living in a plastic nation Oh, yeah One more time! Well pull up here honey like you got limbo Well pull up your fingers like you're ready to go Give something high Give me something slow Give me something i can use Give me something i can know Is the body and the mind one Part of soul or two I feel a different person to be a different place I'm living in a different place Sometime I feel although its fine Pull up your style make it sound so fine With a Pull up hands with me Roots of creation I am living in a boring nation A pull up sound with Mike Happoldt at my left I got Eric at my right We rock the reggae music every day and night We rock the reggae music say it's right on time When you're down with the music that they call Sublime I'm living in a different nation Reggae style again! [Missing line] Gonna win me back gonna feel so fine Bring me down to the place so right We rock the music so late at night With a guitar pick in my hand What amounts to make me a man Me have a little girl like this Called the roots of creation I am living in a plastic nation I pull up my hand, left pocket Do the music, make me say me feel it Eric on my right, say me know ain't wrong Me am a white boy but I sing a reggae song Called roots of creation I am living in a plastic nation My hands are high My ink is dry My love for you, it will never die Say me love you till me will testify Me love the music make me feel so high Song called roots of creation I am living in a plastic nation Oh in a plastic nation Such a boring station...a boring One more time! Pull up here honey if you got limbo Pull it up make it up bounce I don't want it to be slow I wanna make it sound right I wanna make it sound strong Give me kind of music make you rock all night Like a roots of creation I am living in a boring nation So cheer up my life Cheer up my life Take out the trouble Take out take out the strife Give me some music make it sound so nice Give me kinda music make we wanna sing a song twice Like roots of creation I am living in a plastic nation I pull up my hand My seat is wobbly Pull up your hands and it sounds like this Cause I like my beer dry Drink the gin and the gin Love the kinda drink ya know make me sick Me don't feel no nice but likewise Make me drink gin like wine twice I only make me feel so sadder, aya!

 

Vertaling

Een, twee, drie, vier. Kom hier schatje, als je een poesje hebt Shake your ass like your ready to sing Something muy high Something muy low When me ready limo then they follow me home like a Wortels van de schepping Ik leef in een saaie natie Ik trek mijn handen op en kijk naar mijn voeten The reggae music make me sound so sweet Cause we play it morning, evening and all of the day It's the sweet kinda music makes me feel O.K De wortels van de schepping Ik leef in een plastic natie I pull up my hands My hope is so wide Soms, soms voel ik me zo high Maar de hele tijd voel ik me irie Ik voel me irie als ik in de put zit Genaamd wortels van de schepping Ik leef in een plastic natie Oh, yeah Nog een keer. Well pull up here honey like you got limbo Nou trek je vingers op alsof je klaar bent om te gaan Geef me iets hoogs Geef me iets traags Geef me iets dat ik kan gebruiken Geef me iets dat ik kan weten. Is het lichaam en de geest één Deel van de ziel of twee Ik voel me een ander mens op een andere plaats Ik leef op een andere plaats Soms voel ik dat het goed is Trek je stijl op en laat het zo goed klinken Met een Steek je handen tegen me op Roots of creation Ik leef in een saaie natie Een pull up sound met Mike Happoldt links van me Ik heb Eric aan mijn rechterkant We rocken de reggae muziek elke dag en nacht We rock the reggae music say it's right on time When you're down with the music that they call Sublime I'm living in a different nation Reggae style again! [Missing line] Gonna win me back gonna feel so fine Bring me down to the place so right We rock the music so late at night With a guitar pick in my hand What amounts to make me a man Me have a little girl like this Genaamd de wortels van de schepping Ik leef in een plastic natie Ik trek mijn hand op, linker zak Do the music, make me say me feel it Eric aan mijn rechterkant, zeg me dat ik weet dat het niet verkeerd is Ik ben een blanke jongen maar ik zing een reggae lied Called roots of creation Ik leef in een plastic natie My hands are high My ink is dry My love for you, it will never die Zeg dat ik van je hou tot ik zal getuigen Me love the music make me feel so high Lied genaamd wortels van de schepping Ik leef in een plastic natie Oh in een plastic natie Zo'n saai station...een saaie Nog een keer. Trek het hierheen schat als je limbo hebt Trek het omhoog, maak het omhoog, bounce ik wil niet dat het traag is Ik wil het goed laten klinken I wanna make it sound strong Geef me een soort muziek die je de hele nacht laat rocken Like a roots of creation Ik leef in een saai land Dus vrolijk mijn leven op Vrolijk mijn leven op Neem de problemen weg Haal de strijd eruit Geef me wat muziek waardoor het zo mooi klinkt Geef me wat muziek waardoor we twee keer een liedje willen zingen Like roots of creation I am living in a plastic nation I pull up my hand My seat is wobbly Trek je handen omhoog en het klinkt als dit Want ik hou van mijn bier droog Drink de gin en de gin Love the kinda drink ya know make me sick Me don't feel no nice but likewise Laat me gin drinken zoals wijn twee keer Ik voel me alleen maar triester, aya!