Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: suede Songtekst: the power

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: suede - the power ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the power? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van suede! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van suede en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the power .

Origineel

[Verse 1] Through endless Asia Through the fields of Cathay Or enslaved in a pebble-dash grave With a kid on the way If you're far over Africa On the wings of the youth Or if you're down in some satellite town And there's nothing you can do [Chorus] Just give me, give me, give me the power And I'll make them bleed Give me, give me, give me the power Although, I'm just the common breed [Verse 2] You might live in a screen kiss It's a glamorous dream Or belong to a world that's gone It's the English disease [Chorus] But give me, give me, give me the power And I'll make them bleed Give me, give me, give me the power Although, I'm just the common breed Give me, give me, give me the power And I'll make them bleed Give me, give me, give me the power And I'll make them believe

 

Vertaling

[Verse 1] Door eindeloos Azië Door de velden van Cathay Of tot slaaf gemaakt in een graf met kiezelstenen Met een kind onderweg Als je ver boven Afrika bent Op de vleugels van de jeugd Of als je in een satellietstadje bent En er is niets wat je kunt doen [refrein] Geef me, geef me, geef me de kracht En ik zal ze laten bloeden Geef me, geef me, geef me de macht Hoewel, ik ben maar een gewoon ras [Verse 2] You might live in a screen kiss It's a glamorous dream Or belong to a world that's gone It's the English disease [Chorus] But give me, give me, give me the power En ik zal ze laten bloeden Geef me, geef me, geef me de macht Hoewel, ik ben maar een gewoon ras Geef me, geef me, geef me de macht En ik zal ze laten bloeden Geef me, geef me, geef me de macht En ik zal ze laten geloven